Lehet hogy terhes vagyok viszont eros fogfajdalmam van, amivel muszaj fogorvoshoz mennem. Lehet baj?
Szerintem menj fogorvoshoz hamar!
Nem fogsz tudni 9 hónapot végigcsinálni gyulladt foggal, előbb utóbb csak odakerülsz.
Szerintem ilyen problemákkal es ilyen szintű elhanyagolással neked a terhesség az utolsó ami hiányzik
Hát igen, évente 1-2x nem árt elmenni mindig fogorvoshoz akkor is, ha nincs bajod, mert az ilyen dolgokat ki tudják előre szűrni. Mindig csak akkor futnak, ha baj van, és ha ne oldják meg azonnal, akkor megy a hiszti, hogy xar az eü. Ami tényleg az, de ha az ember időben figyel magára, akkor nincs ilyen kapkodás.
Rendszeres szűrővizsgálat a kifejezés, amit keresünk.
Gyermekkori traumam miatt felek a fogorvosi vizsgalatoktol. Mindenhova elmegyek, minden koztelezo vizsgalaton ott vagyok, ez az egyetlen amit nehezen lepek meg. Egy kerdes fogalmazodott meg bennem, hogy ha esetlegesen fennall a terhesseg akkor abbol lehetne-e barmilyen problema, jeleznem kell-e az orvos fele az esetlegesseget.
Az utolso mondatomat valoban korabban nem fejtettem ki, de nagyon felek a fogorvosi vizsgalatoktol, az elhanyagolas miatt pedig fokozottan. De pont idoben jott ki a problema hogy elkezdjek vegre vele foglalkozni, hatrahagyva a felelmemet ami nekem nagy lepes. Nem szukseges azonnal letamadni az embert es feltetelezeseket tarsitani a helyzetehez.
Attól nem félsz, hogy a partneredre lehelsz és elájul a szagtól?
A modern fogászaton nincs fájdalom, fogfúrás előtt is zsibbasztanak.
Semmi nem fáj már.
Ne vállalj gyereket, hidd el nem bánod meg ezt a döntést sajnos egy új élet felelőssége a vállaidon túl nagy, csak tönkretennéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!