Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehet hogy terhes vagyok...

Lehet hogy terhes vagyok viszont eros fogfajdalmam van, amivel muszaj fogorvoshoz mennem. Lehet baj?

Figyelt kérdés
7.dpon vagyok. Elso probalkozos honapunk. Brutalisan eros foggyulladasom van ami nagy fajdalommal jar. Mar a gyogyszer sem segit. Szerintem nem tudjak megmenteni a fogamat de ha kihuzzak\ gyokerkezelik es kapok melle erzestelenitot es ha kozben terhes vagyok amirol meg nem tudok lehet valami problema belole?
nov. 22. 08:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj fogorvoshoz hamar!

Nem fogsz tudni 9 hónapot végigcsinálni gyulladt foggal, előbb utóbb csak odakerülsz.

Szerintem ilyen problemákkal es ilyen szintű elhanyagolással neked a terhesség az utolsó ami hiányzik

nov. 22. 08:49
 2/16 anonim ***** válasza:
63%
7.dpon minden van csak nem terhesség. Attól, hogy gumi nélkül szexeltél, még nem feltétlenül leszel terhes főleg egy hét múlva. Menj el nyugodtan a fogorvoshoz. A terhesség első tünete a kimaradt vérzés.
nov. 22. 08:49
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
És azon kívül az embrió nem teremt kapcsolatot az anya vérkeringésével egyből, úgyhogy ilyen korai fázisban nem számít
nov. 22. 08:51
 4/16 A kérdező kommentje:
Jovohetre kaptam idopontot. Ragaszkodom az orvoshoz ezert nem szeretnek ugyeletre vagy mashova menni. Valahogy vegig szenvedem a hetet. Az egesz fogsoromat szeretnem rendbe rakatni a felelmemet hatra hagyva.
nov. 22. 10:51
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Semmit nem okoz az érzéstelenítő, ne phossál már ennyire emiatt. Ezzel az erővel ne is vedd a kezedbe a telefont, mert az káros sugárzás... 🙄 De tudodmivel árthatsz a gyerekednek de nagyon??? A gyulladt gennygóccal...
nov. 22. 10:51
 6/16 anonim ***** válasza:
54%
Egy ilyen szinten elhanyagolt ember miért vállal gyereket? Mikor a saját életed is egy nagy kérdőjel, még magadat sem tudod ellátni!
nov. 22. 10:56
 7/16 anonim ***** válasza:
56%

Hát igen, évente 1-2x nem árt elmenni mindig fogorvoshoz akkor is, ha nincs bajod, mert az ilyen dolgokat ki tudják előre szűrni. Mindig csak akkor futnak, ha baj van, és ha ne oldják meg azonnal, akkor megy a hiszti, hogy xar az eü. Ami tényleg az, de ha az ember időben figyel magára, akkor nincs ilyen kapkodás.

Rendszeres szűrővizsgálat a kifejezés, amit keresünk.

nov. 22. 11:07
 8/16 anonim ***** válasza:
59%
7. dpo-n még nem terhes az ember. :D
nov. 22. 11:09
 9/16 A kérdező kommentje:

Gyermekkori traumam miatt felek a fogorvosi vizsgalatoktol. Mindenhova elmegyek, minden koztelezo vizsgalaton ott vagyok, ez az egyetlen amit nehezen lepek meg. Egy kerdes fogalmazodott meg bennem, hogy ha esetlegesen fennall a terhesseg akkor abbol lehetne-e barmilyen problema, jeleznem kell-e az orvos fele az esetlegesseget.

Az utolso mondatomat valoban korabban nem fejtettem ki, de nagyon felek a fogorvosi vizsgalatoktol, az elhanyagolas miatt pedig fokozottan. De pont idoben jott ki a problema hogy elkezdjek vegre vele foglalkozni, hatrahagyva a felelmemet ami nekem nagy lepes. Nem szukseges azonnal letamadni az embert es feltetelezeseket tarsitani a helyzetehez.

nov. 22. 11:32
 10/16 anonim ***** válasza:
24%

Attól nem félsz, hogy a partneredre lehelsz és elájul a szagtól?

A modern fogászaton nincs fájdalom, fogfúrás előtt is zsibbasztanak.

Semmi nem fáj már.

Ne vállalj gyereket, hidd el nem bánod meg ezt a döntést sajnos egy új élet felelőssége a vállaidon túl nagy, csak tönkretennéd

nov. 22. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!