Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Akik rendszeresen, fél-egy...

Akik rendszeresen, fél-egy évente járnak fogorvoshoz, nektek milyen gyakran szoktak panorámaröntgent csinálni?

Figyelt kérdés
ma 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Panasz nélkül nem csinálnak semmilyen röntgent. Panorámát csak ritka esetben, általában első alkalommal. Utána elég az 1 fogas.
ma 10:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Most attol fugg miert jarsz nyilvan.

En mondjuk evente jarok, de csak fogkoleszedesre, ezen felul meg max akkor, ha valami panaszom van. Rontgent tomes elott csinalnak; ha kell, panorama meg egyszer volt eddig eletemben, fogszabalyzas elott :D

ma 10:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Csak akkor ha valami gond van és a beavatkozás előtt látni kell, hogy van-e gyulladás.

Vagy ha orvost váltasz, akkor szoktak első alkalommal.

Nekem legutóbb fájt a fogam, gyökérkezelés előtt csináltak.

ma 10:46
 4/6 Metionin ***** válasza:
Kérdés, hogy miért jár. Én fogkőleszedésre járok csak, sosem kért a doki röntgent, mert minek. Amikor fogszabályzásra jártam, többször is küldtek, illetve volt 2 műtétem, azok előtt is.
ma 10:50
 5/6 anonim ***** válasza:
47 éves vagyok és még soha nem készült a rtg a fogaimról :) Pedig ovis korom óta járok, rendszeresen.
ma 10:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, én világ életemben rendszeresen jártam, ezelőtt 15 évvel volt röntgen. Most orvost váltottam, ezért kért egyet es 3 olyan szuvasodast is talált, ami egyébként nem latszik, mert a fogkozekben indult el. Es nagyon mélyek, még lehet, hogy gyokerkezeles is lesz a vege. :( O azt mondta, hogy max 2 évente érdemes ilyen miatt panoráma rontgent csinalni.
ma 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!