Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy legyen bátorságom elmenni...

Hogy legyen bátorságom elmenni fogorvoshoz?

Figyelt kérdés
Sajnos eléggé tönkrementek a fogaim. Az elmúlt 2 évem katasztrófa volt anyagilag sem engedhettem meg magamnak, családi problémák, sok veszteséggel és volt egy hosszabb depressziós időszakom is. Egyáltalán nem figyeltem a szájhigiénámra. Mostanra lett egy letörött fogam és egy lyukas is, nagy fogkővel. Szégyellem az egészet, nagyon nem tudom hogy kezdjek el fogorvoshoz járni. Kérlek legyetek kedvesek.
ma 09:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát menj úgy hogy csak 1 fogat csináltatsz meg
ma 09:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Keresel egy fogorvost és kérsz időpontot. Hidd el, vannak nálad rosszabb/nehezebb esetek is. A fogorvos nem fog megszólni
ma 09:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én 18!!!! évig nem voltam fogorvosnál, és én is nagyon szégyelltem elmenni.

De aztán összeszedtem magam, mert arra gondoltam, hogy a helyzet csak rosszabb lesz, ha nem lépek semmit. Így elmentem...

Pozitív volt végül is, az orvos nagyon rendes volt, és az egész beavatkozás(ok) sokkal kevésbé rossz, mint emlékeztem. Gondolom, 18 év alatt a technológia is sokat fejlődött.

A fogásznak te fizetsz, ráadásul nem is keveset (baromi drága). Nyilván kedves lesz hozzád, meg nem fog lefikázni, mert neki is kell a pénz.

ma 10:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Figyu, amit leírsz az nem is olyan rossz. Én láttam már rosszabbat. A normálisabb fogorvosa semmit nem fog szólni erről. Be kell jelentkezni egy általános vizitre meg egy fogkő leszedésre aztán majd ők megmondják, hogy még mire lesz szükséged.

Minden rendben lesz.

ma 12:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!