Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen bérletárnál gondolkodná...

Milyen bérletárnál gondolkodnátok el, hogy abbahagyjátok a kondizást?

Figyelt kérdés

2022. aug. 29. 11:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
85%
Ha anyukáddal laksz, akkor persze, cumi. Én a feleségemmel lakom panel hetediken, mégis van itthon 250 kilónyi súlytárcsám, olimpai rudam, fekvenyomó padom, guggoló álványom, meg egy valagnyi gumiszőnyeg, hogy tompítsam a súly visszaengedését, ugyanis a két mázsa fölötti súlyokat már nem olyan könnyű hang nélkül letenni. Igaz, hogy ez a felszerelés 300 ezer forintomba fájt, de ilyen kondibérlet árak mellett hamar megtérül, ráadásul ha lesznek a jövőben karanténok/lezárások, akkor én nem szopom be. Az pedig megfizethetetlen, hogy egy szál alsógatyában le tudok edzeni, és két széria között meg tudom kavarni a levest, le tudom olvasni a villanyórát, vagy rá tudok csapni az asszony fenekére.
2022. aug. 29. 18:08
 22/32 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos nem keresek havi 1 milliot 22 evesen, hogy bereljek egy ugyan ilyen panelt 200ert.

+ gondolom te 3 szobasban laksz, nem 2 szobasban.

2022. aug. 29. 18:49
 23/32 anonim ***** válasza:
Hat akkor marad a konditerem. Talalni meg 10 korulieket. Majd ha kijartad a sulit meg elkoltoztel akkor csinalsz otthon sajatot
2022. aug. 29. 18:54
 24/32 anonim ***** válasza:
56%
Én is 22 éves vagyok, nem keresek havi 1 millió forintot és igen, 3 szobásban lakom. Nem 200 a bérleti díj, hanem 150, de ha emelnek, akkor is ki fogom tudni gazdálkodni. És így is összehoztam itthonra a home gymet. Úgyhogy 22 évesen azért panaszkodni, mert az anyukáddal laksz, és még kondibérletre se telik, azzal nagyon nehezen tudok mit kezdeni.
2022. aug. 29. 20:05
 25/32 anonim ***** válasza:
Így, hogy nincs gyerek, nem is lesz, akár 20-22 ezret is kicsengetek. Ebből nagyon nem szeretnék engedni.
2022. aug. 29. 20:32
 26/32 A kérdező kommentje:
na akkor jöhetnek azokról a home gym-ekről a képek, kíváncsi vagyok milyenek.
2022. aug. 30. 06:09
 27/32 A kérdező kommentje:
és amúgy Pesten laksz te, 24es? Vidéken olcsóbbak a bérletárak, ott találni 15 alatt is normális termeket.
2022. aug. 30. 06:30
 28/32 anonim ***** válasza:
56%

Pesten lakom, igen. Szimplán csak 22 évesen nem anyukámmal lakva siránkozom azon otthon, hogy milyen drágák a kondibérletek, hanem egyetem mellett szépen elkezdtem dolgozni, és össze tudtam hozni egy 3 szobás albi és egy egzisztencia fenntartását. Neked is ezt javaslom.

Képeket pedig azért nem küldök a home gymről, mert nem fogom fotózni a lakásom szobáit, sorry. Egyébként se nagy látvány. Egy olimpiai rúd, egy francia rúd, pár darab kézisúlyzó, egy fekvenyomó pad, egy állítható guggoló állvány és 250-260 kiló súlytárcsából.

2022. aug. 30. 08:31
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Én már az első covid hullámok idején elkezdtem saját termet épiteni apránként. Nem nagy durranás, de arra elég, hogy fitten tartsam magam egy férfias fizikummal.
2022. aug. 30. 10:05
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Igazabol mind1 ki mit kamuzik, a lenyeg hogy mindenki tudja a sajat lehetosegeit es abbol kell kihozni amit tud. Aztan meg haladni elore akar aprankent. Nekem vannak itthon sulyaim, osszecsukhato padom stb de csak akkor edzek itthon ha nincs idom terembe menni (heti 3x fixen terem). Az a havi plusz 5ezer aremeles kondiberletre mar tokmind1 nekem
2022. aug. 30. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!