A dublőröket, kaszkadőröket csak a pénz motiválja? Kíváncsi vagyok, ők hogyan gondolkodnak arról hogy ilyenekbe belevágnak amivel az egészségüket meg az életüket kockáztathatják.
Ez egy ugyanolyan munka,mint bármi más.Plusz a kaszkadőröknél is ugyanolyan ranglista van,mint színészeknél,nekik is megvannak a sztárjaik,sőt évente van ugyanolyan díjátadójuk is mint az Oszkár díj.The Rock szokta vezetni a műsort.
Egyébként meg jól megfizetik őket.Pl a leginkább rivaldafényben lévő kaszkadőrök azok a pankrátorok és
The Undertaker havi fizuja 1 millió dollár körül van.
Sziasztok!
Nekem a kedvesem kaszkadőr. Mi motiválja a pénzen kívül? Izgalmas. Szeret verekedni (mint sport, nem véresen persze), nagyon élvezi, amikor a pl. a haverjával koreográfiákat dolgoznak ki. Végig szórakozzák.
Az életüket kockáztatják? Évek óta csinálja, de még sosem volt baleset a csoportjában. A kaszkadőr egy szakember. Megvannak a felszerelései (védőfelszerelések, gerincvédő, térdvédő stb. stb.) és a tudása, így miért lenne baja? A villanyszerelőt sem vágja meg az áram, és nem kockáztatja az életét...
ÉNIS KASZKADŐR SZERETNÉK LENNI:D
Én pl leszarom a pénzt, ha annyit kapok hogy szépen megtudnék belőle élni nagyon örülnék neki... DE GONDOLJ BELE MILYEN JÓ MÁR 100 MÉTERT ESNI VAGY MITUDOM ÉN MIT CSINÁLNI MINDEN HÜLYESÉGET(Jackass<3 ha még nemláttad feltétlenül nézd meg.:)) ÉN CSAK MERT BEVÁLALÓS VAGYOK ADRENALIN NEMTUDOM DE NAGYON TETSZIK:DDD
20:49
Sok sikert akkor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!