Milyen bérletárnál gondolkodnátok el, hogy abbahagyjátok a kondizást?
Nálunk 1500 Ft-ot drágult a bérlet, ezt benyeltem. Egyrészt arányaiban véve nem nagy drágulás, másrészt az edzést nem igazán tudom máshol megoldani. Otthoni saját testsúlyos edzés nem vonzott annyira soha. 5.emeletre meg nem fogok 300kg súlyt felpakolni.
Ami nálam betette viszont a kaput azok a tápkiegek. Régebben azért fehérje, kreatin, edzés előtti alap dolgoknak számítottak, meg 1-2 új terméket mindig megpróbáltam. Fehérjék ára is teljesen elszállt, kreatin meg kb aranyáron megy.
Egyszóval a "tápkiegezést" befejeztem.
Korábban sem mondom, hogy létszükséglet volt a tejsavó, csak valahogy jól esett beilleszteni az étrendbe.
Jah, azt én is már évek óta, csak egy alap vitamin, omega 3 + izületvédő. Bár lehet ledarálom a tojáshéjat inkább itthon, azt pótolom abból :D
Nálunk 3k-t emeltek. de ez még ok, más termek már 22k/ hó.
Nálunk most 13.500 Ft a bérlet, ki vagyok vele békülve igazából. 22k szerintem is marha drága. Melyik terem az pontosan?
Én is inkább a tápkiegeket kezdem elengedni, lassan tényleg luxus lesz egy tejsavó + kreatin
Ez BP 11. kerület.
21k Chili fitness 2, 23k Chili fitness 5.
A pince termek mennek 12-13ért, de azért én nem adok pénzt, akkor már inkább elkezdek sprintelgetni + húzódzkodok a kondiparkban.
3 normális méretű- felszereltségű terem van ebben a 17ezres ársávban itt.
8, majd most fog :D
+ ahová járok, aug 1.ével egyből levették a klímát is rendesen, ami nem is baj igazából, mert nagyon nyomatták.
Lesz még itt brutális drágulás, én azt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!