Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen bérletárnál gondolkodná...

Milyen bérletárnál gondolkodnátok el, hogy abbahagyjátok a kondizást?

Figyelt kérdés

2022. aug. 29. 11:31
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Majd télen nézd meg mi lesz kérdező, amikor kijönnek a gáz számlák, és az átlag ember kihord lábon 3 agyvérzést.

Lehet, hogy konkrétan a termek nem emelnek majd (fixen fognak amúgy), de pörög folyamatosan az infláció + hatósági áras benzinnek is sanszos, hogy vége + elszállnak majd a rezsi árak télen.

Egy átlagos család nagyon meg fogja gondolni, hogy azt a 15 ezret ami addig bérletre ment el, mire költse.

A tápkieg cégeknek meg szerintem konkrétan satu lesz. Már most is hőzöngenek különböző fórumokon, redditen stb. az elszállt tápkieg árak miatt. Pedig a "buli" még csak ősztől durvul be. Ha meg esteleg később rendeződne a szar gazdasági helyzet, addig az átlag jános rá fog jönni, hogy amúgy nem is kell tejsavó, mert nélküle is megvolt.

Véleményem szerint az onlájn kócsok is kezdhetnek valami mást kitanulni.

2022. aug. 29. 12:29
 12/32 anonim ***** válasza:
81%
20 folott mar offolnam. Inkabb bevasarolnek itthonra. Szerencsere meg vannak 10 korul termek de en privatba jarok havi 3ezerer 😀
2022. aug. 29. 13:53
 13/32 A kérdező kommentje:

11, egyetértek 100%ig.

Kemény idők lesznek, a mostanihoz képest pláne, pedig már ez is eléggé embertpróbáló.

De ez az új világrend.

2022. aug. 29. 14:23
 14/32 NTBS ***** válasza:
100%
Én most sem járok. De 15-nél többet nem adnék.
2022. aug. 29. 15:06
 15/32 A kérdező kommentje:

Ha lenne egy nagy házam, vagy istállóm mint Nikolászéknak, én is bevásárolnék a méhtelepről pár100kg cuccost, de panel 6.on hová rakjam?:D

Van 2 súlyzóm, azt csumi. Bár 2 20kg-sal azért ellehet már lenni sztem.

2022. aug. 29. 15:09
 16/32 anonim ***** válasza:
Haveromnal panelba van multi erokeret pad meg sulyok. Mindent le lehet edzeni. Fel szobanyi helyet foglal kb.
2022. aug. 29. 16:24
 17/32 A kérdező kommentje:
Hová rakjam, ha a másik szobában anyámék laknak?
2022. aug. 29. 16:37
 18/32 A kérdező kommentje:
Erkélyre? :D
2022. aug. 29. 16:37
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az apukám úgyis fizeti a terembérletet és addig tuti nem fog drágulni, hogy ne menjek miatta edzeni. Pár emberrel szívesen összefutok a teremben, remélem ők maradnak, viszont jó lenne ha kevesebben járnának miatta edzeni, utálom ha dugig van a terem. A tápkieg ipar folyamatosan veri át az embereket, remélem becsődölnek és nem árulják majd a túlárazott szarjaikat.
2022. aug. 29. 17:47
 20/32 anonim ***** válasza:
27%
Koltozz el 😀 hany eves vagy? En 17 evesen kipakoltam a szobam h beferjen egy fekpad meg sulyzok 😀 kinek mi a fontos
2022. aug. 29. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!