Milyen bérletárnál gondolkodnátok el, hogy abbahagyjátok a kondizást?
Majd télen nézd meg mi lesz kérdező, amikor kijönnek a gáz számlák, és az átlag ember kihord lábon 3 agyvérzést.
Lehet, hogy konkrétan a termek nem emelnek majd (fixen fognak amúgy), de pörög folyamatosan az infláció + hatósági áras benzinnek is sanszos, hogy vége + elszállnak majd a rezsi árak télen.
Egy átlagos család nagyon meg fogja gondolni, hogy azt a 15 ezret ami addig bérletre ment el, mire költse.
A tápkieg cégeknek meg szerintem konkrétan satu lesz. Már most is hőzöngenek különböző fórumokon, redditen stb. az elszállt tápkieg árak miatt. Pedig a "buli" még csak ősztől durvul be. Ha meg esteleg később rendeződne a szar gazdasági helyzet, addig az átlag jános rá fog jönni, hogy amúgy nem is kell tejsavó, mert nélküle is megvolt.
Véleményem szerint az onlájn kócsok is kezdhetnek valami mást kitanulni.
11, egyetértek 100%ig.
Kemény idők lesznek, a mostanihoz képest pláne, pedig már ez is eléggé embertpróbáló.
De ez az új világrend.
Ha lenne egy nagy házam, vagy istállóm mint Nikolászéknak, én is bevásárolnék a méhtelepről pár100kg cuccost, de panel 6.on hová rakjam?:D
Van 2 súlyzóm, azt csumi. Bár 2 20kg-sal azért ellehet már lenni sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!