Annyira megy a rivalizálàs a teremben, hogy közben nem is gondolkodnak az emberek?
Naturalban egy elèg jó formának számítok.
A teremben értelemszerűen vannak nagyobb, erősebb emberek, mint én. Persze ők szteroidoznak...
Valamièrt, talán mert irigyek vagy nem tudom versengenek. Mondják egymás között, h ők nagyobbak, erősebbek, többet nyomnak mindenkinél a teremben. Nèznek mikor nyomom a gyakorlatot. Ha a közelükben vagyok akkor a nagy súlyok használatákor kiabálnak, meg menőznek, h ők a terem királyai.
Egy kicsit sem èrik fel ésszel, h nem vagyunk egy kategóriában. Mèg ha akkora lennék, mint ők, na akkor jólvan versenyeznénk, h ki a nagyobb.
Ennyire buták az emberek?
Nálunk nem jellemző a rivalizálás.
Viszont.
Egy kis lepukkant lerobbant teremben edzek, ide az esetek 99.99% ban csak férfiak járnak. Pár hete megjelent két lányka, gugolgattak meg kitörést csináltak.
Na akkor aztán viszont mindenki meg volt vadulva. Mint a kakasok a tyúkudvarban. Ott feszengtek meg pózoltak, szokásoshoz képest +50% súlyokat pakoltak fel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!