Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vékony vagyok, és szeretnék...

Vékony vagyok, és szeretnék ezen változtatni, kézi súlyzót vennék, mit ajánlanátok kb 10k mozgástérben?

Figyelt kérdés
80 kg vagyok, keveset sportolok, egy fontos személy világosított fel, hogy egy eléggé gyenge ember vagyok, ezen szeretnék változtatni.

2022. aug. 21. 19:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

"mit ajánlanátok kb 10k mozgástérben?"

Az első havi kondibérletet.

"egy fontos személy világosított fel, hogy egy eléggé gyenge ember vagyok"

Akkor azt is megmondhatta volna, mit tegyél.

2022. aug. 21. 19:55
 2/11 anonim ***** válasza:

Ki az a fontos személy? Asszonypajtás beszólt, hogy hé apukám gyenge vagy?

Amúgy én is minden hónapban, azért a 10 ezerért a havi kondibérletet javaslom gyengeség ellen.

2022. aug. 21. 20:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Árukereső => kereső => kézisúlyzó szett => szűrő: 10k alatt
2022. aug. 21. 20:01
 4/11 LÉGY RACIONÁLIS!!! válasza:

Ha vékony vagy akkor csak akkor lesz látható izmod ha közben tömeget is növelsz.

Amit zsírosabb kalyákkal és sok fehérje evéssel tudod elérni

2022. aug. 21. 20:03
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi, ez mondjuk új volt nekem 4. válaszoló

A többieknek válaszára rákontrázva pedig, nincs a közelben kondi, kb 1 óra útra van innen, viszont én mindennap szeretnék edzeni, de nem mindig van 3 órám (oda, 1 óra edzés, vissza) csak mondjuk 2 vagy 1 óra, szóval szeretnék itthonra beszerezni olyan eszközöket, amikkel segíthetnék a helyzetemen. Mondjuk tényleg nem voltam tiszta a kérdésnél, inkább átterelném arra, hogy milyen fajta kézisúlyzót lenne vagy éppen milyet nem lenne érdemes venni

2022. aug. 21. 20:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Azzal hosszútávon se izomban, se erőszintben ne számíts fejlődésre, hogy veszel kettő darab kézisúlyzót. Szerinted az mire elég? Meddig, mennyi időre? Azzal tisztában vagy, hogy az edzés akkor válik hatékonnyá, ha a terv végig követi a progresszív túlterhelés elvét? Ha ténylegesen szeretnél otthoni körülmények között fejlődni izomban és erőben, akkor költs rá pár százezer forintot, és vegyél rudat, padot, állványt, súlytárcsákat, vagy ha ennyit nem ér neked (esetleg nem engedheted meg magadnak), akkor marad a saját testsúlyos edzés (calisthenics, street wokrout). Az otthoni decathlonos súlyzókkal való maszatolásoknak hosszútávon semmi értelmük.
2022. aug. 21. 20:21
 7/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a választ, akkor marad a kondis megoldás. Köszi mindenkinek.
2022. aug. 21. 20:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Hol laksz te, hogy 1 órára van a konditerem tőled?😳
2022. aug. 21. 20:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Először teljesen elég két vízzel töltött másfeles palack. Ha homokkal töltöd, az 3.5 kiló. Azzal kipróbálgatod hogy bejön e a súlyzós edzés
2022. aug. 22. 11:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam már, és bejött, ezért akartam rákérdezni, hogy meg éri-e a kézi súlyzó, és ha igen, milyen. De sokak tanácsára hallgatva, akkor megéri az az 1 óra oda-vissza
2022. aug. 22. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!