Súlymellényt vennék de kicsit tanácstalan vagyok, segítenél?
Figyelt kérdés
Saját testsúlyos edzéshez vennék súlymellényt, legalább 30 kg-osat akartam, hogy sokáig növelhető legyen a terhelés de ahogy körbenéztem a neten elbizonytalanodtam.
Megnéztem hazai és külföldi boltok kínálatát és az árbeli eltérések durván nagyok amit nem nagyon értek, ebay-en van már 8 ezertől is, míg nagyjából ugyanez itthon 30 ezernél kezdődik. Max húszezret akartam rászánni, de nem akarok olyat venni ami bóvli...
Amúgy ez nézegettem:
Ha valaki esetleg tudja véleményezni írja meg.
2021. febr. 6. 20:03
1/2 anonim válasza:
Mert ez csak a mellény nincsenek hozzá súlyok.
"- With 12pcs pouches ( 6 pcs in front side, 6 pcs in reverse side ) for loading sand or steel plate ( Not included )."
2/2 anonim válasza:
A 8ezreshez nem jar suly csak a melleny. 50kgot bir. Az itthoni 30ezreshez gondolom jar. Regen enis akartam venni de alig csinalok olyan gyakorlatot meg nagyon draga.. inkabb magamra akasztok tarcsakat. Vagy hatizsakot telerakom sullyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!