Csak nekem ment siralmasan ezen a héten az edzés vagy másnak is? Le edzettem nem arról van szó,de nagyon nyűgös voltam,kedvem sem volt még kicsit erőtlen is voltam
Figyelt kérdés
Igazából arra vagyok kíváncsi hogy másra is ennyire kihat-e az időjárás változás? Mert én jobban akkor vagyok ilyen sajnos.
Energia szintem is visszább megy,meg megcsinálom de nehezen veszem rá magam.
Ilyenkor mit tanácsoltok,tartsak lazább napot csináljam könnyebb súlyokkal? Az a baj akkor még az a bajom hogy nem érzem hatásosnak az edzést :D
2022. aug. 20. 19:51
1/2 anonim válasza:
Csinálj egy deload-ot vagy hagyj ki 1-2 edzést. Én szerdán lettem hirtelen elég szarul, ezért az lett a pihenőnap, de amúgy nem volt gond a héten. Igaz én elég sokat alszok és sokat eszek. Nem lehet mindig minden edzés szuper-brutál
2/2 anonim válasza:
Nekem is, bár nem az időjárás változás, hanem alváshiány miatt. Ki is hagytam sajnos néhányat, futni mentem helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!