Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet személyi edzőt...

Hogy lehet személyi edzőt fogadni és hogy működik ez a dolog?

Figyelt kérdés

2022. aug. 18. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én bementem csoportos órákra, és azt az edzőt, aki szimpatikus volt, és tetszett, amit csinált, megkérdeztem, hogy foglalkozna-e velem külön.

Ő az első alkalommal kikérdezett, hogy mik a céljaim az edzéssel, sportmúltról, betegségekről, napi aktivitás, táplálkozás stb, csinált több féle felmérést, aztán összeállított egy edzéstervet.

Utána meg szerintem az a fokmérő, hogy te fejlődsz-e, közelebb kerülsz-e a terveidhez, illetve, hogy jól érzed-e magad az edzéseken...

2022. aug. 18. 21:58
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ úgy is lehet hogy bemegyek egy adott edző terembe és megkérdezem hogy lehet e személyi edzőt fogadni vagy mondjuk neten találni valakit
2022. aug. 18. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Én kinéztem neten egy termet és online ott voltak az edzők is.

Végül nem hivtam fel hanem bementem személyesen és mondtam h edzőt keresek. Aki akkor ott volt, hozzá kezdtem járni. Ennek 3 éve azóta vele edzek

2022. aug. 18. 22:10
 4/6 anonim válasza:
100%
Off: összeszedtem a bátorságot, hogy elmegyek edzeni (azért kell ehhez bátorság, mert sovány vagyok és ez eléggé nehéz lelki teher egy ilyen helyen), de fogalmam sincs, hogy ott mit is kell és hogyan kell csinálni. Érdemes eleinte személyi edzőt fogadni?
2022. aug. 19. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem tudjátok hogy kell edzeni, akkor fogadjatok edzőt, mert nagyon komoly -akár életreszóló- sérülést is össze lehet szedni... Mondjuk az előző válaszoló érdekes: 3 év alatt nem sikerült megtanulnod edzeni, vagy csak megszokásból és a társaság miatt edzel vele? However, jó sok pénzt pazaroltál.
2022. aug. 20. 11:10
 6/6 anonim ***** válasza:

4: Igen, aki bírja pénzzel…

However😆.

2022. aug. 20. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!