Nőként 157 cm 50 kg már ideális?
Figyelt kérdés
Izmos a combom, kerek a popsim, időnként felsőtestre is edzek. 20.28 a bmi-m, szerintetek építsek még izmot vagy ezt a szintet tartsam?2022. aug. 20. 13:47
1/16 anonim válasza:
hát jól érzed igy magad?
szerintem oké vagy, de mi szükséged van anonim vadidegenek megerősitésére?
2/16 anonim válasza:
Ezt komolyan, mi döntsük el??🤣🤣🤣🤣 Gyerekek, hol tartunk...
3/16 A kérdező kommentje:
#2 tudod, nem muszáj minden kérdéshez hozzászólni. Ha nem tudsz hasznos hozzászólást írni, akkor ne írj semmit.
2022. aug. 20. 14:29
4/16 anonim válasza:
És erre mi hasznosat lehet írni, ember?🤣🤣 Ez egyre jobb!😅
Idejönnek tök nímand emberek, annyit nem tudnak rólad, hogy: nyikk, és ők mondják meg, hogy te építs-e még izmot, vagy szinten tarts?
Bámulatos! Akkor tarts szinten, remélem most már hasznos a válaszom.🤣🤣
5/16 A kérdező kommentje:
Nem bírod ki, hogy ne fontoskodj🥲
2022. aug. 20. 15:03
6/16 anonim válasza:
ha kiraknál egy fotót is, lehet többet tudnának mondani a szakik
amúgy ja, felesleges kötekedni, bármennyire fura is a kérdés
1-es voltam.
7/16 anonim válasza:
Szerintem nem kell egy nőnek túlzásba vinnie az izomépítést. Ez már bőven elégnek tűnik.
8/16 anonim válasza:
Ha nem tartod túlzásnak, szerintem némi izmot építs még, akár plusz öt kg izomban is jól mutatna! De ez csak az én véleményem. :)
9/16 anonim válasza:
Ideális, de ha egy 5 kilót fogynál akkor szerintem jobb lenne
10/16 anonim válasza:
Kep nelkul passz. Ha neked jo.akkor jo
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!