Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Konditerem váltás, kevés...

Konditerem váltás, kevés súly, lehet izmot építeni?

Figyelt kérdés

Eddig a szomszéd város termébe jártam, de szeretném abbahagyni a kocsikázást.

A gond az, hogy a helyi kondiba kevés a súly.

Pl lábtolóra is felpakoltunk 200 kilót és másnak már nem maradt semmi. 360 volt a legtobb, amivel eddig csináltam.

Felhúzásnál nekem ez még elég egy pár hónapig, de ismerősömnek már több a maxja.

Gugolás szabad rúddal nem megoldható, csak fixen mozgó kerettel.

Szerintetek erő helyett darabszám növeléssel lehet valamit elérni?

Pl nem 10-12t nyomunk a labtoloba hanem igy kb 16-20at 😂 nekem ez annyira nem tetszik.

2022. aug. 16. 05:35
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

Ha guggolás szabad súllyal nem megoldható, akkor biztos nem járnék oda. Milyen konditerem az ilyen?

Inkább ruházz be otthoni cuccokra, még mindig jobban jársz.

2022. aug. 16. 05:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Ennyi ismétléssel ráadásul nagy izmokat enyhén szólva nem optimális plusz az életed is megunod mire vége egy munkasorozatnak. Az más kérdés hogy alapból nem mennék olyan terembe ahol nem lehet guggolni.
2022. aug. 16. 07:15
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

Én sem fizetnék olyan konditeremben bérletet, ahol nincs elég súlytárcsa, és ahol a szabad súlyos guggolás nem megoldható. A 80-as végekben a legutolsó nógrádi zsákfalu pincéjében található teremben is volt elég súly, és lehetett guggolni. Ez manapság vicc, ha valahol nem adott. Csillogó-villogó bicepszgépre van pénz, de egy heggesztett guggoló keretre, meg pár darab 20-as tárcsára nincs? Vicces.

Én egyszer voltam olyan teremben, ahol nem volt fekvenyomó pad, mondván lehet kézisúlyzóval nyomni, tárogatni, csigás keresztezést csinálni, fekvőtámaszozni, minek a fekpad? Nem is mentem oda többet.

2022. aug. 16. 07:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a súlyt nem helyettesíti a végtelenségig az ismétlésszám növelése. Rövid távon viszont fejlődhetsz is tőle
2022. aug. 16. 08:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi az értékes válaszokat.
2022. aug. 16. 08:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Gagyi terem. Nincs rendes guggolókeretük, nem lehet elvégezni a legalapvetőbb és legfontosabb gyakorlatot? Kérem vissza a bérlet árát XD
2022. aug. 16. 11:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyen feltételek mellett én nem váltanék, persze a mostani benzinárak mellett érthető a felvetésed.
2022. aug. 17. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!