Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyibe van nektek havonta a...

Mennyibe van nektek havonta a testépítő életvitel?

Figyelt kérdés
Illetve mennyit kerestek?

2022. aug. 13. 11:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
Azok a legjobb fekvenyomások, amikor az edzőtársad közben felhúzást végez. Azok a legjobb guggolások, amikor a haver úgy ölel téged, mint egy koala. Azok a legjobb lábtolózások, amikor nemcsak a te combod, hanem a spanod válla is bedurran, annyira nyomja. Sokat érnek ezek izomfejlesztés szempontjából, megéri ezért edzőt fizetni. Pláne ha még kokszot is veszel tőle. Aranyember az ilyen.
2022. aug. 14. 17:46
 12/16 anonim ***** válasza:
30%

50ezer kb

tápkiegeket nem használok már, itthon edzek.

viszont elég egyhangú az étrendem

tükörtojás vagy bundáskenyér, csirke +rizs/tarhonya, palacsinta

2022. aug. 15. 12:36
 13/16 A kérdező kommentje:
most megkívántam a bundáskenyeret..
2022. aug. 15. 13:37
 14/16 someone_was_here válasza:

Jelenleg nincs keresetem, egyetemi hallgató vagyok. Tartásdíjból élek ami 70k. A lakhatásom szerencsére fizetve van.

Bérlet 10k. Táplálék kiegészítők (havi 1kg fehérje fogy el, az 10k, illetve kreatint használok még, ez kb. 1800-2000). A kaját ki tudom hozni 20-30k körül, mindent magamnak főzök, és csak azt eszem amit én csináltam (nincs kaja rendelés, étterem stb.)

Szóval összesen 42-52k körül.

A maradék pedig ruházatra, és eszközökre megy, vagy félre teszem szűkebb időkre, egyéb dolgokra.

2022. aug. 21. 18:29
 15/16 A kérdező kommentje:

20-30ból kívnácsi vagyok miket főzhetsz :D

1 napnyi paprikáskrumpli elksézítése kb 1500 ft, ha akarsz bele vmi virslit/kolbászt is.

Ezt pont múltkor számoltam ki, amikor csináltam :D

Spar legolcsóbb virsli 300g - 800 ft

főzni való krumpli - 400 Ft / kg

fűszer,hagyma, ez, az, áram, gáz- maradék 300 Ft

2022. aug. 22. 06:46
 16/16 someone_was_here válasza:
Mégis mennyibe kerül egy kiló zabpehely, a legolcsóbb alma, banán, saját márkás görög yoghurt, tej stb. Igaz lányként nem eszek meg annyit mint egy termetes férfi, de azért nem lehetetlen kigazdálkodni.
2022. aug. 24. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!