Mennyibe van nektek havonta a testépítő életvitel?
Közös kasszán vagyunk a feleségemmel, így a havi összbevételünk nagyjából 700 ezer forint. Feleségem tornász, én erőemelő vagyok, plusz van egy kisgyerek is, akire értelemszerűen szintén mi főzünk.
Gondolom a kajára gondolsz "testépítő életvitel" címszó alatt. Nekünk kajára simán elmegy havi 160-170 ezer forint, ebben az inflációban pedig ez folyamatosan emelkedhet fölfelé. Barátnőm a tornatermet díjmentesen látogatja, én pedig anno rászántam pár százezer forintot, aztán vásároltam itthonra rudat, padot, állványt és annyi súlytárcsát, hogy nem kell konditerembe járnom, ezáltal bérletet vennem.
Csuklószorítót, bandázst, gurtnit, övet nekem is időközönként vennem kell, ahogy a testépítőknek is, hiszen ezek a felszerelések elhasználódnak a meló során. Tápkiegészítőre pedig hosszú évek óta nem költök (leszámítva egy-két vitamint). A munkahelyi biztosításomnak hála rendszeresen járhatok ingyenesen egy magánkórházba laborvizsgálatra, ott pedig mindig kiderül, hogy semmi érdemleges tényezőből nincs hiányom.
A testépítők közül is főleg azok költenek horror összegeket havonta, akik kokszolnak. Tudod milyen drága a cucc? Még a legszarabb gyógyszerek is irdatlan sokba kerülnek.
Lol, kidobsz 50et edzőre + 50 tápkieg, 70k kox, de a kaja csak 60k, ami a mai árakat nézve nem lehet valami fullos.
És megéri, hogy ennyit rálocsolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!