Előző nap edzettem akkor másnap miért érzem magam fáradtnak?
Figyelt kérdés
Edzés után ettem normális tápértékben gazdag ételt kialudtam magam bevettem multivitamint és még magnéziumot is. Mitől érezhetem magam fáradtnak másnap vagy ez természetes? Több c-vitamin vagy több alvás kellene vagy több étel?2022. júl. 30. 08:18
1/5 anonim válasza:
A c-vitaminnak ehhez semmi köze, az tuti. Ha kezdő vagy, akkor ez teljesen normális. Ha haladó vagy (kérdésed alapján biztos nem), akkor minden bizonnyal túlhajtod magad edzésen, egyetlen edzés alatt akarod megváltani a világot, pumpálsz, izomlázat hajkurászol, háború, spárta, no pain no gain, és ez a mentalitás okozza a másnapi levertséget.
2/5 anonim válasza:
... mert előző nap jól lefárasztottad magad.
3/5 A kérdező kommentje:
teljes testes edzést végeztem,akkor túlterheltem magam válaszaitok alapján lehet. Amugy fáradtság levertség ellen pihenés,víz,étel van más ami segiteni tudna? Én a vitaminokra nagyon esküszök. Teljes testes edzés sok lenne nekem? Osszam fel? Vagy könnyebb súllyal csináljam?
2022. júl. 30. 11:45
4/5 anonim válasza:
Vagyis egy kiadós edzés után fáradt leszel és ez érthetetlen számodra? De a badibilderek csodálkoznak, ha az értelmi szintjük kerül szóba...
5/5 anonim válasza:
Az lenne nem normális ha edzés után másnap nem lennél fáradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!