Ha edzőterembe akarok járni hogy lefogyjak, ott készítenek nekem edzéstervet?
Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 16:52
1/6 anonim válasza:
Edző megcsinálhatja neked, persze nem ingyen, és ha ezzel mész oda hozzá, úgy hogy még sosem voltál nála, akkor sablont fog írni, annak pedig semmi értelme, azt neten is találsz.
2/6 A kérdező kommentje:
Hol találok jó edzéstervet?
2022. jún. 19. 17:22
3/6 anonim válasza:
vagy menj edzőterembe személyi edzőhöz. bemész, megmondod hogy személyi edzőt keresel, kapsz elérhetőséget, megbeszled stb
vagy órákat-napokat olvasol neten, keresel edzéstervet. magadon kísérletezed ki hogy neked mi válik be. alaptudás nélkül valószínűleg szabálytanaul végrehajtod a gyakorlatokat, minimálisat fejlődsz is, szalagok, csigolyák a rossz végrehajtástól tönkremennek. lehet választani
a fogyás 80 százalékban a helyes étkezésen múlik, a többi a sport
4/6 anonim válasza:
Beírod googlebe hogy pl. 3 napos edzésterv és kiadja a találatokat. De én is azt javaslom, menj edzőhöz, mert szerintem gőzöd nincs, hogyan kell szabályosan, döntött törzsű evezést, fekvenyomást, guggolást, stb... csinálni. Full kezdőként honnan is tudná az ember?
5/6 anonim válasza:
baszki, 2 ora tiktokozas utan kondis temaban siman eleg ahhoz hogy ne kelljen szemelyi edzo..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!