Szerintetek jó így az alakom, vagy szálkásítsak le?
Eléggé kövér vagy, zsíros,püffedt,vizes.
Izmaid nem tónusosak,plöttyedt vagy.
Korodhoz képest nagyon rosszul nézel ki,én elgondolkodnék hogy strandon mutogatni kéne magad vagy inkább nyáron is járjál farmert garbóban.
Megnyitottam a képet, elsőre azt hittem valami nagymama korú öregasszony mutogatja magát.Másodjára megnéztem alaposabban akkor látom hogy egy nagyon rossz testalkattal rendelkező fiatal akarja magát mutogatni.
MINIMUM 10 kg-t fogyjál le, és járjál sokat edzenei, mert pár év és nagyon kövér leszel,genetikádon látszódik hogy hízékony típusú vagy.
Szerintem a kövérség nem itt kezdődik, de kinek mi.
Kíváncsi volnék, te hogy nézel ki "a korodhoz képest".
A többieknek köszönöm a választ!
Ha lefogyok 10 kg-t, az már anorexia. :P
Szákásiccsá!!
Beszívod a hasa, láccódik a képön, ha nem húznád be, kiugrana a hordó, az tuti.
Jézus, mi baja itt az embereknek.. hol látjátok ti löttyedtnek meg dagattnak? Láttatok már egyáltalán normális női testet? Vagy dagatt nőt? Egyáltalán nem néz ki rosszul, és látszik is rajta hogy edz..
kíváncsi lennék hogy az itt kommentelők akik ilyeneket írnak hogy képzelnek el egy vékony jó alakkal rendelkező nőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!