Mit csináljak, hogy ilyen típusú alakom legyen?
Mindenekelött le szeretném szögezni, hogy ez egy véresen komoly kérdés! :D
Komolyan, szóval ha nem tudsz segíteni, kérlek, ne fárassz a hülyeségekkel. Aki ír, annak előre is köszi szépen! :* :)))
Tehát arra lennék kíváncsi, hogy milyen edzéstervvel érik el a Victoria's Secret modellek az alakjukat.
Például Rosie Huntington:
Mert szerintem ez egyáltalán nem gebe, ahogy sokan mondják, hanem ha jobban megnézem, szálkásnak szálkás viszont iszonyú izmos is!
H o g y a n ?
Amikor klubba, fitneszbe jártam edzeni, mellette futottam (3-4 km/alkalom), így heti 5-6 sportom volt, akkor is csak eddig jutottam:
És mikor folytattam, csak férfiasan megvastagodott, beizmosodott a karom és a combom...
Hallottam, hogy igazi testépítők először izmosítanak majd "leszálkásítanak". Ott ilyen VS-est a végeredmény? Vagy lehet valami súlyhatár, ami alatt edzenek és utána már inkább izmosít a súlyzó? Vagy hogy? D
Étkezés fronton mit szabad, mit nem? Gondolok itt például: A fehérje mehet edzés után? Nem attól nagyobbodik az izom?
Különben gondolom ők minden nap fotózásra járnak, akkor nem létezik, hogy mindennapos edzés. Nem?
Nektek is ilyen az álomalak/álomnő? :)
Izmos?! HOL?!
Ez vicc. Az izmos nő az Toldi Zsuzsi..
Ő szimplan annyira sovany hogy a minimalis izom is meglatszik rajta.
Te egy sportos nő vagy kozod nincs vastagsaghoz. Izom sincs rajtad.
A linkelt modell egy gebe, nulla izma van.
Egy nő soha nem lesz túl izmos koksz nélkül, ugyanis kb 1/25 annyi tesztoszteront termel, mint egy átlagos férfi és még nekünk sem megy könnyen az izmosodás.
Nem csak a fehérjebevitel számít, hanem a napi összes kalória, a napi összes tápanyagbevitel. Ha te soványabb akarsz lenni, akkor szálkásító diéta kell az edzések mellé. Ez kalória mínuszt jelent, így izomnövekedés nem lesz, ezen ne aggódj.:-)
"Nektek is ilyen az álomalak/álomnő? :)"
Ha 10 fiut, ferfit megkerdeznel a 2 kep felol, hogy melyiket talalja vonzobbnak, szexinek, szerintem kb. 1-2 betegesebb mondana, hogy a csontsovany, modell tetszik neki, a maradek 80-90 szazalek, teged valasztana!
Tessek egy normalis alaku no, aki raadasul Victoria's Secret modell :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!