Milyen tipusú alakom/alkatom van?
Figyelt kérdés
Mellbőség: 79 cm
Derék: 66 cm
Csípő: 80 cm
Azthittem homokóra de nincs meg a -25 centi a derekamnál.
2012. ápr. 6. 21:46
1/8 anonim válasza:
körtére hajazol...
nekem ugyan ezek a méreteim, csak csípőnél plusz 13cm :(
2/8 anonim válasza:
Utolsó, köze nincs a körtéhez. Ez banán, azaz téglalap alak.
4/8 anonim válasza:
Ez valóban téglalap alkat. Megfelelő öltözködéssel viszont nagyon nőiessé tudod tenni!
5/8 anonim válasza:
szerintem meg nrm banán ink homokóra,mert a banán alakúaknak nincs derekuk,de neked van...
6/8 anonim válasza:
Ez biztosan nem homokóra! Ennyi különbség az még semmi, a derék/csípő arány 0,82 ami semmiképpen sem homokóra. De látványra sem túl nagy a különbség a derék és csípő között.
7/8 A kérdező kommentje:
És hogyan tudnék úgy öltözködni, hogy ne érezzem magam egy zsák krumplinak? Elég fusztráló :/
2012. ápr. 7. 14:00
8/8 anonim válasza:
Próbáld meg kiemelni a nőies részeidet, ha nem sok adatott meg, tégy úgy, mintha mégis lenne:) Egy zsabós blúz például dúst keblet sejtet, vagy ha a ruha mellrészén minta van, az is. Ha szoknyát veszel, abból hordhatsz fodrosabbat, ami erősít csípőben, így nőiesebbnek tűnsz, illetve ha a csípőd szélesebbnek tűnik, a derekad keskenyebbnek:) Ha tetszik, hordj derékövet (én a gumisakat nem ajánlom, szerintem elég tramplis, bár abból is lehet találni szépet), de vigyázz, hogy mindig sötétebb legyen, mint a fölsőd/ruhád. Mindig derékban szűkített ruhákat viselj, pl egy nőies blézert vagy blúzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!