Naturál melledzés heti hányszor?
Miért nem kísérletezed ki magadnak? Egy adott emberi test nem fog úgy reagálni ugyan arra az edzésre mint egy másik. Én heti 3x/4x nyomok fekve persze variállom a fekvenyomást (megállított, Negatív szakaszba 5mp-ig engedem le) Stb... Szóval egy nagy súlyos(1 nap) meg a maximális súlyból -12% (2. nap) (Mellette még a kislábujjamra is csinálok kiegészítő gyakorlatokat). 2x guggolok és 2x felhúzok ugyan ezzel a technikával. Ha úgy érzem hogy már sok havonta/2 havonta egyszer tartok egy pihenő hetet ahol a mellettem lévő kiscsaj is nagyobb súllyal edz. Mellette kajálok annyit, hogy 2 család is megirigyelné(csak minőségi kaja). Sokan mondogatták, hogy túledzem magam, de köszönöm jól vagyok és jelentős mértékben fejlődők. 3 hónap alatt a felhúzásom/guggolásom a duplájára nőtt a fekvenyomás meg 40kg-t javult. Tudni illik én nagyon lusta személy voltam, és csak akkor mozogtam ha nagyon muszáj volt, szóval még én is kezdő vagyok. Legelső konditerembe menet 60 kg volt a fekvenyomásom/80 a guggolásom és 90 a felhúzásom. Most jelen pillanatban 100 a fekvenyomás/ 183 a felhúzás és 150 a guggolás. (és ahogy írtam ez 3 hónap)
https://www.youtube.com/watch?v=49WhcQ_30ko&t=111s Ezek a vadállatok motiválnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!