Kihagyjam ma a guggolást?
tegnap edzés előtt nem éreztem magam túl jól, kicsit fájt a fejem valószinüleg a kevés alvás miatt, de úgy voltam vele h letolom igy is az edzést.
el is kezdtem, de pár sorozat guggolás után már szédültem is, nem éreztem magamban a kraftot, úgyhogy végül úgy döntöttem elnapolom az edzést.
ma nyomnám le, de szerintetek a tegnapi 4sorozat guggolás után még guggoljak ma is, vagy azt most kihagyjam?
Kihagyhatod a guggolást, vagy csinálhatsz helyette valami mást lábra, mondjuk sprint vagy farmer walk. Ha guggolástól fáj a fejed az lehet dehidratáció, vitamin-és magnéziumhiány. Ilyen melegben a folyadékbevitel extrán fontos, többit érdemes tápkieg tablettákban bevinned.
Amúgy jókat írsz, látszik hogy utánanéztél a dolgoknak a témában.
végül kihagytam, kitörés ment helyette
napi 7-8l viz lemegy, magnéziumot és vitaminokat szedek, szóval nem ez volt a probléma.
az alvással vannak bajok. mostanában 5 max6óránál többet nem tudok aludni, de az is ilyen szakaszos alvás, 2-3x felébredek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!