Húzódzkodásnál egyáltalán nem érzem a hátamat, miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
lassan egy éve edzem komolyabb szinten és húzódzkodások közben csak az alkaromat és a bicepszemet érzem. Vállamat és hátamat egyáltalán nem. Mi lehet az oka? Vagy célszerű lenne cserélni a húzódzkodást valamilyen evezésre?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
36/F ( 178cm, 78kg )
2022. máj. 29. 16:38
1/23 A kérdező kommentje:
Azt még nem írtam, hogy oldalról nézve nagyon lapos a hátam, és lapockáim is enyhén kiállnak. Mit javasoltok?
2022. máj. 29. 16:39
2/23 anonim válasza:
Valahol nagyon el van cseszve a technika.
Teljes mozgástartományban húzódzkodsz, vagy csak a rángatás megy? Nem sértésből, komolyan kérdezem, az emberek 99 százaléka nem képes a szabályos húzódzkodásra.
3/23 A kérdező kommentje:
Teljes mozgástartományban természetesen. Alul megtartva nem teljesen kilazult vállakkal, és kulcs csont magasságig megy a húzódzkodás.
2022. máj. 29. 16:43
4/23 A kérdező kommentje:
Valami folytán a hátam mégis lapos, és a hátizmaimat még soha nem éreztem húzódzkodás közben.
2022. máj. 29. 16:44
5/23 anonim válasza:
Különböző fogásszélességgel sem?
6/23 A kérdező kommentje:
Szűken, szélesen, kalapács fogással, normál szélességgel sem.
2022. máj. 29. 16:55
7/23 anonim válasza:
Érdekes. Nem tudod levideózni, és elküldeni? Az a baj ezzel az oldalla, hogy elavult. Így látatlanban képek és videók nélkül ilyen kérdésekre nem igazán lehet válaszolni.
8/23 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, húzódzkodó rúd előszobában van, és nincs okos telefonom sem jelenleg.
Esetleg próbáljak meg átállni a saját testsúlyos evezésekre magasabb ismétlésszámok mellett? Húzódzkodásokból 4-5x6-os szériákat szoktam végezni.
2022. máj. 29. 17:10
9/23 anonim válasza:
Saját testsúlyos evezés? Mármint ezt hogy érted? Inverted row?
10/23 A kérdező kommentje:
2022. máj. 29. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!