Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ebből az edzésből regenerálódo...

Ebből az edzésből regenerálódok 72 óra alatt?

Figyelt kérdés

Fekvenyomas egyenes padon 6 sorozat

Mellhez húzás széles fogással 6 sorozat

Mellrol nyomás állva 6 sorozat

Hack gépes guggolás 6 sorozat

Francia rudas bicepsz 6 sorozat

Csigás letolas kötéllel 6 sorozat

Álló vádli 6 sorozat

Vallvonogatas 5 sorozat

Haspres 5 sorozat

Hiperhajlitas 5 sorozat

2022. máj. 2. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok nagy szakértő, de ha ennyit meg tudsz csinálni, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz (vagy nagyon apró súlyokkal).
2022. máj. 2. 19:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy edzés alatt akarsz lenyomni 57 munkasorozatot, minden izomcsoportra kiterjedően? És ezt heti többször? Ez úgy néz ki, mint az én régi, középsulis edzéstervem, amikor napi 3-4 órákat töltöttem a konditeremben. Értelme sajnos nem sok volt.

Ezek jó gyakorlatok alapvetően, de a 6 sorozat irreális, pláne úgy, hogy fekvenyomásból is 6 sorozat, mellről nyomásból is 6 sorozat, aztán csigás letolásból is 6 sorozat. Ennek például mi értelme? Valahogy okosabban tervezd meg, haver. Redukálj le a munkasorozatokból, meg oszd legalább ketté ezt a tervet.

2022. máj. 2. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen szinten vagy, mit használsz.. De ez elég összevissza edzesterv
2022. máj. 2. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Sok. Én is amondó vagyok, hogy oszd ketté. Régebben nyomtam én is ilyen 10 gyakorlatos egész testes edzést, nem kell sok idő, és gallyra vágja az idegrendszered, hulla fáradt leszel. De ha mindenkép ezt szeretnéd nyomatni, akkor igen, kell a 72 óra pihi utána.
2022. máj. 3. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!