Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy ilyen edzes utan regeneral...

Egy ilyen edzes utan regeneralodok 3 nap (72 ora) alatt? Teljes testes edzes. Most valtok osztottrol, es csak azert csinaltam ilyen keveset.

Figyelt kérdés

Mellrol nyomas 2 sorozat

Vallbol nyomas 2 sorozat

Francia rudas bicepsz 3 sorozat

Guggolas 4 sorozat

Alli vadli 3 sorozat

Haspres 3 sorozat

Penteken már mehet ez?

Fekvenyomas 3-4 sorozat

Huzodzkodas 3-4 sorozat

Oldalemeles 3-4 sorozat

Labtolas 3-4 sorozat

Kalapacs bicepsz 3-4 sorozat

Tricepsznyujtas fejfolott 3-4 sorozat

Ulo vadli 3-4 sorozat

Labemeles 3-4 sorozat

2016. márc. 9. 08:54
 1/9 A kérdező kommentje:
Tegnap este volt az edzesem. Pentek este menne amit irtam.
2016. márc. 9. 08:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Regeneralodok arra?
2016. márc. 9. 08:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyilván érzed, hogy regenerálódsz-e. De ha edzésmúlttal erről nem tudsz regenerálódni 3 nap alatt(szerintem 1 is elég lenne), akkor problémák vannak.
2016. márc. 9. 09:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Milyen problemak?
2016. márc. 9. 09:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Nézz utána a hst edzésnek.
2016. márc. 9. 09:26
 6/9 anonim ***** válasza:
De látom, mint általában senkinek, törzsed neked sincs.
2016. márc. 9. 09:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Guggolni minden edzesen kene, az egyik nap menjen felhuzas masik nap evezes. Tricepsznyujtas helyett inkabb tolodzkodas sullyal, az osszetettebb gyakorlat. Es szerintem mar csutortokon is mehet.
2016. márc. 9. 11:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Te érzed. Én többet nyomok egyszerre (a hátat pl. sosem hanyagolom el) és 2 naponta. Nekem jó, de a fejlődést majd meglátjuk, kezdő vagyok még. Nyilván a súlyok sem mellékesek, hiába erősödik valaki, nem tökéletesen arányosan nő a terhelés.
2016. márc. 9. 14:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha 15-20 év múlva szeretnéd felemelni a 15 kilós gyereked kínlódás nélkül, ne guggolj minden nap. Heti 1x de azt normálisan, egyéb napokon mehet helyette lábtoló, kitörés, hidalás, egylábas guggolás pl.

Kérdező, az edzéseid legyenek hasonlóak, ez így nem jó, hogy pénteken 2x annyi sorozat megy mint ma. Amúgy egy 5 sorozatos edzésből is regenerálódsz 2 nap alatt, nem hogy 2-3 sorozatból izmonként.

2016. márc. 9. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!