#13 Bocsánat de maga miről beszél? XD
Mindenki magából indul ki.. XDD
Elvették a tízóraiját is az iskolában? Hát ezért kezdett el gyúrni? Mi volt még? Nem akarok indiszkrét lenni de meséljen xdd ha gondolja :) Nem nevetjük ki megígérjük, de jót fog tenni ha beszél róla!
#14 Az igen te aztán górod akkor a ganéjt, én szeretem az illatát.
Teheneket is odébbgórod? De azt csak miután székeltek, vagy már előtte is megy?
Tökmindegy hogy kakkerolt-e a tehén vagy nem, így is, úgy is arrébb dobom. Múltkor az egyik tehén pont az út közepén állt, megfogtam a szarvát egy kézzel, és 5 métert arrébb dobtam szegényt. Tegnap a nyakamba vettem az egyiket és úgy végeztem guggolást. Ki lehet izmosodni rendesen a tehenészetben, ha megszomjazok, csak megfejem valamelyiket és már töltöm is magamba a proteint. Napi 3 liter frissen fejt tehén tejet iszok.
#19 Szerintünk is az vagy xd
#18 Ez igen akkor te nem kispályázol, szériázol a bocikkal meg töltöd magadba a friss proteint amelyet a bocik adnak hálából hogy kigórod a kakijukat, ez tiszteletreméltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!