Mi előnye van annak, ha egy alapgyakorlat előtt, csinálunk egy előfárasztós gyakorlatot?
Figyelt kérdés
Pl. ha csigás keresztezést csinálunk fekvenyomás előtt.2022. ápr. 27. 18:56
1/6 anonim válasza:
A melegítésen kívül én semmi előnyét nem látom fiziológiai szempontból. Gondolom ez valami oldschool cucc, igaz?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem igaz. A feltételezést sem értem.
2022. ápr. 27. 22:08
4/6 anonim válasza:
Az a lényege hogy csak a mellizmodat célzod meg vele.Így amikor az alapgyakorlatra kerül a sor akkor a gyengébb segedizmok frissek még az erősebb mellizom pedig valamelyest fáradtabb.
A nyomásoknál már előbb vagy együtt adja be a kulcsot a mellizom.
Tehát a gyakorlatban nem azért buksz el mert kifáradt a tricepszed vagy a vállad,hanem a mellizom miatt.
Azaz a mellizomot a lehetőséghez képest maximálisan megedzetted.
5/6 anonim válasza:
Előnye? A bemelegítés. De felesleges kereszthúzással bohóckodni. Én 100-zal szériázom fekve, de előtte vagy 30-at belenyomok 40-be, 15-öt 60-ba, és még nyomok párat 80 és 90-be, így rendesen bemelegszik az izom
6/6 anonim válasza:
Mint az előző és sem látom értelmét. Ezektől az izolációs gyakorlatoktól nem fognak felkészülni az izületek a nagy súlyos gyakorlatok előtt. és ez fontosabb mint az izom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!