Mell bicepsz edzésnek azért van valóságalapja,mert egy kemény alapgyakorlat mint a fekvenyomás növekedésre serkenti a kisebb izmokat, mint a bicepsz?
Ezért is csinálják sokan ezt a két edzést egyszerre, egy edzésen?
Érdemes ilyenkor nagyobb súllyal fekvenyomni, 5-6 ismétlés, majd 10-12 ismétléssel felpumpálni a bicepszet,edzés közben?
Így garantálható az izom növekedése?
Menj vissza a tervezőasztalhoz elég szar forrásaid vannak.A fekvenyomásnál a tricepszedet használod nem a bicepszedet.
Pumpálástól nem fejlődik az izom, rendes terheléstől fog.
"Mell bicepsz edzésnek azért van valóságalapja,mert egy kemény alapgyakorlat mint a fekvenyomás növekedésre serkenti a kisebb izmokat, mint a bicepsz?"
Ez szép. A mell nyomás közben termeli a tesztot, ami közvetlen átdiffundál a bicepszbe és még ott a teremben centiméteres növekedésre serkenti.
Felejtsétek már el ezt a mellbicepszezést, ezt a strandszezonosok találták ki
Pumpálástól nem fog nőni az izmod, csak a nehézsúlyos, 4-6 ismétléses edzéstől. Nálunk is a fehér cicagatyás csávó majd belegebedt a 4 kg-os oldalemelésbe, de már évek óta nem fejlődik, csak pumpál
Komolyan mondom ilyen elképzelések, is csak itt gyakorin léteznek, mint amik a kérdezőnek vannak.🤣🤣🤣
Nem. Akkor elmondon, hogy pl. nekem meg szerintem sok más embernek, miért van mell-bicepsz napja. A válasz egyszerűbb, mint gondolnád. Mert így egy nagyobb izomcsoport egy kisebbel van megezdzve az adott napon, és mivel mellezésnél a nyomások, plusz én csinálok áthúzást is, leterhelik a tricepszet, ezért arra már nem tudnék teljes erőbedobással edzeni, ezért megy utána a bicepsz, ami még nincs lefárasztva. Tehát egy nagy izom, egy kicsivel, egyik húzó, másik toló, nagyon jó párosítás.
Lee Priest is biztos tudatlan, meg hozzá nem értő, hogy mellet bicepsszel edzi, sőt még néha bicepsz+tricepszet is egyszerre.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!