Ha genetikailag keskenyvállú vagyok, akkor edzéssel válhatok szélesvállúvá, vagy az csak a nagyobb izomtömeg hatására egy kicsit azt az illúziót keltené “mintha”?
Figyelt kérdés
Még soha nem edzettem semmit, szóval abszolút laikus vagyok és az anatómia sem az erősségem.2022. ápr. 10. 21:49
1/2 anonim válasza:
En sem vagyok szeles vallu gyerek, de nekem hatarozottan lenditett az összképemen az oldalso deltara es vallra edzes. Masra is edzek, nekem a mell bicepsz ami jol fejlodik, es a vallam nem, de egyszer ramentem, tudom butasagnak hangzik, de csak 1x felboostoltam kb 3 honap alatt es azota sokkal jobb es csak szinten van tartva kb. Azelott nem fejlodott ugy mint mas izomcsoportom. Es ez volt 6 eve, es azota is, 1 evet kihagytam es durrant minden 1 honap alatt, a vall is.
2/2 anonim válasza:
a plusz izom miatt lesz széles a vállad, a csontozatod adott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!