Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan adhatnám le a hasam?

Hogyan adhatnám le a hasam?

Figyelt kérdés

Elégedett vagyok a testemmel, minden jó, kivéve a hasam. Csúnyán ki türemkedik a pólón keresztül. Ha lefogynék 5 kg ot akkor se tűnne el a hasam, csak akkor meg olyan vékonynak néznék ki mint akin átfúj a szél. Így most ruhába teljesen átlagosan nézek ki. Viszont pólóban meg hasam van. Ha lefogyok akkor meg túl vékony leszek. Csak a hasam aggat. Mi lehetne a megoldás. Valószínűleg csak a fogyás. De hogyan fogyjak ha közben izmot építek? Izmot nem akarok veszteni. Vagy esetleg vegyem vissza a kaját, de ugyan úgy eddzek tovább, és akkor talán nem sok izmot vesztek, de menne le a hasból? Vagy egyek ugyan így, de biciklizzek? Az elégeti a zsírt? Mennyi bicijlizésre lenne szükség?

90 kg vagyok, 193 centi. 24 éves.

2022. ápr. 5. 20:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Jó. Holnaptól kalóriadeficit.

Ledobok pár kg ot. Amúgy is nagyon izzadós lettem az utóbbi 2 évben. 2 évvel ezelőtt még én is ilyen 75 kg voltam, nem izzadtam sose. De hajtottam rá, hogy bírjak hízni kicsit, mert örökké nagyon vékony voltam és nem tudtam hízni. Utóbbi két évben sikerült felszedni ezt a 10-15 kg ot, így kicsit emberesebben nézek ki, de az emberes kinézet mellé jött a has, meg a túlzott izzadás. Nagyon letudok izzadni egy kis munkától.

2022. ápr. 5. 21:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha a vágódisznó küllem számodra "emberes", akkor legyél vele boldog.
2022. ápr. 5. 21:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mind1 milyen kajaval meg makrokkal dietazol. Engedd el azt a fszsagot h ehetsz barmit csak legyel deficitbe... az nem a gyurosoknak valo hanem azoknak akik csak a merleget nezik. Reggel meg edzes utan mehet gyors ch (nem cukor) de a tobbi legyen lassu, este meg eleg amit zoldsegbol nyersz. Azon kivul sovanyabb husok foleg, de mehet azert mas is. Tojas, sok zoldseg meg sok viz. Sulyzos edzes melle meg heti 2-3 kardio 😀 Melos a kockahas naturba ugy h tomeg is legyen
2022. ápr. 5. 22:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért ne kellene hasra edzeni? A hasizmod nem a tested része? Végülis csak a címre izmokhoz tartozik, ami a stabilizációert is felelős.
2022. ápr. 6. 08:25
 15/15 anonim ***** válasza:
47%

Ha jol ertem nem külső zsir van ott sok hanem ilyen pókszerű pocak,has.Ez a "sörhas".Ami nem feltétlen a sörtől van,de ez a neve.A hasfalat a belső hasizmok tartjak meg hogy ne alljon ki.

Vákuum gyakorlatot csinálj.A belső hasfal izmait felülésekkel aligha fogod megedzeni.A külső meg a guggolásoktól felhúzásoktól erősödik.Lehet hogy most páran nagyon felszisszennek de a hasizom túlfejlesztése pont hogy vastagítani fogja a derekadat,ezen a helyzeten nem fog javítani.

Ezért pld a régiek nem is igen edzettek külön hasizmokat,vagy ha igen akkor keveset.

A masodik pedig a calóriacsökkentés lenne.

Én a helyedben az első opcióval kezdenék.Mert lehet nem lenne szálkas a hasad de nem türemkedne ki.

2022. ápr. 7. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!