Koxosak adhatnak vért?
Figyelt kérdés
:D adott a kérdés.2014. aug. 19. 09:07
2/8 A kérdező kommentje:
:) remek akkor én adhatok
2014. aug. 19. 09:10
3/8 anonim válasza:
persze, de ezt eddig is tudtad, lényegtelen infó számodra, hogy aki kokszol az adhat e vért, ha te naturál vagy.:)
4/8 A kérdező kommentje:
:) csak azért kérdeztem mert most voltam fent a Facebookon és ott a Berki vért adott :) és hát akkor ezek szerintem ő nem koxol? :D
2014. aug. 19. 09:18
5/8 Andi80018 válasza:
Lehet Pamela arcába nyomatták, hogy ne ráncosodjon...
6/8 anonim válasza:
De, csak lehet, hogy most volt 1-2 hónap kihagyása és akkor adhat már, ha olyan cucc ment előtte, ami addigra kiürül.
7/8 A kérdező kommentje:
:) ennyit értek a koxhoz :)
tegnap is írt valaki,hogy ilyen meg olyat használ, én meg megkérdeztem,hogy az növekedési? :D
2014. aug. 19. 09:32
8/8 anonim válasza:
Nem baj, ha nem értesz hozzá. Én sem értek hozzá, de nem is akarok. Használni meg főleg nem, mivel az átlagember számára csak a szemét érhető el. A Berki Krisztián fizikumához pedig nem kell állandóan kokszolni. Ha nézel róla olyan képet, ami versenyen készült, láthatod, hogy nem egy vastag fizikum, persze így zsírosan más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!