Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan adhatnám le a hasam?

Hogyan adhatnám le a hasam?

Figyelt kérdés

Elégedett vagyok a testemmel, minden jó, kivéve a hasam. Csúnyán ki türemkedik a pólón keresztül. Ha lefogynék 5 kg ot akkor se tűnne el a hasam, csak akkor meg olyan vékonynak néznék ki mint akin átfúj a szél. Így most ruhába teljesen átlagosan nézek ki. Viszont pólóban meg hasam van. Ha lefogyok akkor meg túl vékony leszek. Csak a hasam aggat. Mi lehetne a megoldás. Valószínűleg csak a fogyás. De hogyan fogyjak ha közben izmot építek? Izmot nem akarok veszteni. Vagy esetleg vegyem vissza a kaját, de ugyan úgy eddzek tovább, és akkor talán nem sok izmot vesztek, de menne le a hasból? Vagy egyek ugyan így, de biciklizzek? Az elégeti a zsírt? Mennyi bicijlizésre lenne szükség?

90 kg vagyok, 193 centi. 24 éves.

2022. ápr. 5. 20:07
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Olyan a hasam igazából mintha terhes lennék. De hát férfi vagyok 🤣

Hasra egyáltalán nem szoktam edzeni, mert annyira megoszlanak itt a vélemények a hasedzésről, hogy az hihetetlen.. hogyan eddzek hasra? Felülésre azt mondják hogy elavult. Itthon mi mást tudnék csinálni rá?

2022. ápr. 5. 20:10
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem értem ezt a felesleges dilemmát... Ha meg akarsz szabadulni a hájadtól, ahhoz fogyni kell. 80–85 kilogramm meg teljesen normális lenne neked, nem "fújna át rajtad a szél", mint ahogy azt állítod. Ha viszont ennyire rinyálsz a súlyvesztés miatt, akkor meg ne zavarjon a beled, mert fogyás nélkül továbbra is megmarad, és idővel csak mégnagyobb lesz.
2022. ápr. 5. 20:19
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha ennyire rosszul nézel ki lehet először érdemesebb lenne izmosodni
2022. ápr. 5. 20:21
 4/15 A kérdező kommentje:

Izmosodásra törekszem elsősorban, csak hiába leszek vagy vagyok izmosabb, ha a nagy bél kiáll a pólón keresztül.

Van okosmérlegem, az szerint mindenem rendben van. Zsigeri zsír meg ilyesmim minden a határon belül, csak a súlyom sok szerinte. 82 kg nek kellene lennem állítása szerint. Most vagyok 90. Test zsírom 19 százalék azt írja. Bmi 24.

2022. ápr. 5. 20:28
 5/15 A kérdező kommentje:

Nemrég rendeltem egy rakás pólót a netről. Eddig L es pólókat hordtam, de már több éves pólók, valószínűleg meg vannak nyúlva is már, de jók rám. Vettem most xl es pólókat, hogy inkább kicsit nagyobb legyen, ne feszüljön.

Erre ezek ilyen karcsúsított stílusú pólók, ami képen nem annyira látszott. Aztán ebbe az xl es pólóba felül úgy nézek ki mint aki ki van pattintva, mellizmok, karon feszül stb. Csak hát a hason is feszül azáltal hogy az is van, és így marha szarul néz ki rajtam. Mostan 5-6 pólót nem akarok eldobni, mert nagy a hasam. Valahogy el kell tűntetnem.

Elkezdtem olvasgatni, kell a hasizom, hát izom a belek tartásához, valamint a belek kinyúlása vezet ide. Én általában napi 3 szor eszek, de olyankor sokat. Plusz a a szénsavas és cukros üdítők, meg kenyér, ilyesmil vezetnek ide. Kenyeret nem tudom elhagyni, de a szénsavat meg a cukrot azt igen. Ezekre rámegyek. Hátha lesz javulás.

2022. ápr. 5. 20:36
 6/15 anonim ***** válasza:

Kalóriadeficittel tudsz fogyni.

Azt honnan veszed hogy 5 kg leadásával nem csak a hasad menne le?

Próbáltad?

Ha.máshol nincs már felesleg, ég biztos hogy 90 szazalekban hasbol menne az az 5 kg

2022. ápr. 5. 20:39
 7/15 anonim ***** válasza:

Összefüggéstelenül beszélsz. Egyik mondatodban azt mondod, hogy 82 kilónak kellene lenned, másikban meg azt, hogy nem akarsz "túl vékony" lenni, meg nem fogod elhagyni a kenyeret... Nem igaz hogy nem látod át, hogy ezek egymásnak ellentmondó dolgok. Vagy teszel érte, és lefogysz, vagy ígymaradsz — de akkor meg felesleges a rinyálás, mert te döntöttél úgy, hogy a jelen állapotot tartod fent.

Szerintem szálkásodni kell.

2022. ápr. 5. 20:48
 8/15 anonim ***** válasza:

Nincs célzott fogyás, ha fogysz akkor mindenhonnan fogysz.

Egyébként én hasonló magas vagyok, voltam 70kg és 90kg is.

Nem mindegy hogy mennyi izmod van hány kiló mellett, én középsuliban 90 voltam és nekem is látszott a hasam, majd lefogytam 70 re és full vékony voltam, ezután elkezdtem sportolni, az utóbbi 1 évben pedig kondizni és szép lassan visszamentem 90 re. A különbség az, hogy most van rajtam 5-6kg izom is a zsír mellett és nincs egyáltalán hasam.

Semmi köze a belek nyúlásának meg a hasizmodnak ehhez, főleg mivel a hasizmod a zsír alatt van nem pedig felette, szimplán elhíztál és 0 izom van rajtad, ennyi.

2022. ápr. 5. 20:54
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
Kalória deficit!!
2022. ápr. 5. 20:59
 10/15 A kérdező kommentje:

Azért nem nulla izom van rajtam, nyugi.

Decemberben lefogytam 7 kg ot. Amit azóta vissza is szedtem nagyjából. 93 ról mentem le 86 ra, majd 86 kg osan kezdtem el az edzést, és visszajöttem 90 re. 86 kg osan is kb ugyan ilyen volt a hasam, leginkább a lábaimon volt észrevehető a fogyás. Saját magamon láttam, hogy milyen vékonyak lettek a lábaim, plusz több nadrágomboz kellett elővenni derékszíjat, hogy ne essen le rólam. De a hasam az akkor is nagyrészt ugyan ilyen volt, talán 2 centivel kisebb lehetett a kerület. De megfogadom a tanácsot, nekiállok fogyózni, lemegyek 83 ra mondjuk, kíváncsi vagyok hogy néznék ki úgy.

A hasizmot azért írtam, mert tartják a belet, meg a hasfalat vissza fogják, jobban egybe tartja a hasat. Attól hogy a zsír alatt nem látszik a hasizom, attól még szerepe van. Elvileg legalábbis.

2022. ápr. 5. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!