Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy adhatnám le gyorsan...

Hogy adhatnám le gyorsan egyszerűen?

Figyelt kérdés
14 éves leszek az ősszel. A nyáron szeretnék ledobni egy-másfél kilót a hasamról. Igazából nem olyan nagy cucc csak egy kis felesleg. :) babahas. Egyébként a lábam nagyon izmos. Sokat futottam és ezzel már másfél kilót leadtam. Meg lovagolok is már 8 éve, attól is jó izmos. A karomat szeretném még egy kicsit megizmosítani és kész! Meg vagyok elégedve! :) van valakinek valami jó kis programja? Amit csinálhatok egész évben? Mert az evési szokásaimon nemszívesen változtatok. Rengeteg salátát eszem, meg a hús a mindenem. Ezekután a sütik amiket magam csinálok. Nemnem abból nemnagyon engedek :D tehát egy kis karbantartó edzés kéne nekem!
2013. jún. 28. 18:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogyan? A válasz: sehogy. Ha eszed a sütiket, meg étrend nélkül akarsz fogyni ne sok jóra számíts.

Napi 2,5g*testtömegkg fehérje, 1-1,5g*testtömegkg CH és 1g*testtömegkg zsír kell. Ha te ezt a salátával és hússal beviszed az jó, de a sütivel gyanús, hogy kalória pluszban leszel, ráadásul ha cukrot eszel megáll a fogyás. Úgyhogy gondold át mit nem engedsz. A diétát lehet nem komolyan venni, de akkor az eredmény is komolytalan lesz...

2013. jún. 28. 19:23
 2/4 A kérdező kommentje:
ne egy nassgépnek képzelj el. egy héten egyszer megeszek egy szelet sütit. azt is teljeskiörlésű lisztel és nyírfacukorral vagy Xilittel csinálom. Bio-Natúr mániás családom van de nem bánom!!
2013. jún. 28. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez esetben nem gond persze.

Itt találsz pár mintaétrendet és az alapok is le vannak írva az oldalon, valamint ezek mellé edzésterv is van.

2013. jún. 28. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja és az oldal: [link]
2013. jún. 28. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!