Ki mennyi ideje edz, és milyen vastag bicepszet ért el ezidő alatt?
Valamint a magasságod és a súlyodat is írd le kérlek.
Én 194 centi vagyok 90 kg. 36 cm volt a bicepszem mikor kezdtem, jelenleg 38 cm. Januárban kezdtem az edzést. Heti 3 alkalomra törekszek, de van hogy csak 1 re jut idő.
Nem tudom, hogy haladok e előre, vagy túl gyengén adom elő. Ezért lennék kíváncsi, hogy kinek milyen eredményei vannak.
193 cm vagyok 90 kg és 45-46 cm.
12-13 éve edzek.
Nem a bicepszed hanem a karod!
178 cm/6 év /44cm
174 cm
40 cm bedurranva.
5 éve edzek, de sok kihagyásokkal
Én is sok kihagyással, de évtizedek óta nyomom. Most 42, de nem igazán edzem most rendesen.
Január óta szépen nő, így tovább, kérdező!
Köszi.
44 centit én is elérném akkor örülnék. Azzal már jól néznék ki.
De 6 évet én sokallom. Jövőre én elszeretném érni a 44 es kart. Nem tudom, hogy lehetséges e. Szerintem igen.
Én mocskosul tele vagyok.Nálam az áthidalós pihenős stack 500 tesztó 500 boldival megkűdve.
ha odadurrantok szezonra, vagy versenyre 5-6 kiegészítő is megy, dupla dózissal.
Nevet nem írnék, superbody open 3 ban már kétszer benne voltam.Néha felírok ide pár választ, azt röhögünk a haverokkal mikor valaki túl komolyan veszi.
Csak Béla 48F
Páran ismernek már innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!