Ha valaki eléri az 50 cm kart natúr edzéssel, akkor utána kiegészítőkkel vagy egyéb cuccal lehet csak továbbfejlődni?
Figyelt kérdés
Van nálunk pár ilyen ember, én is szeretnék ilyen kinézetet,ők azt mondták
sima kajálástól megvan ez a forma nekik.Valahogy kétlem,mert én is edzek sok éve,sokféle kiegészítőt is szedtem, de mégsem jön úgy az eredmény.Mennyire zsíros formával lehet ezt hozni?
Utána ha valakinek engedi a genetikája,már csak további zsírosodással lehet ezt tovább növelni?
2022. márc. 24. 21:27
1/3 anonim 

válasza:

Jo zsirosak lehetnek 50es karral naturba. Ki akar olyan lenni meg minek?
2/3 anonim 

válasza:

50-es karja bezsírosodott konyhásnéniknek van legfeljebb. Én az ilyeneket kiröhögöm. Natúrban, szálkás izomzattal ez vagy 10 év munkája lenne — és az is megfelelő alkati adottságok esetén.
Persze izomban is lehetséges, de az meg már nem természetes körülmények mellett jönne össze.
3/3 anonim 

válasza:

Én is jókat mosolygok az ilyen malacokon. Abból 10 cm háj vagy koxol az illető. Szánalmas bohócok de legalább elhiszik h ők kemény csávók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!