Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lehet gyorsan izmot...

Hogyan lehet gyorsan izmot növelni?

Figyelt kérdés
53kg vagyok fiú. Régebben edzettem azóta látszódik is rajtam, súlyomhoz képest izmos vagyok. Alig van zsír a testemen ezért is vagyok ennyire könnyű. Viszont hízni szeretnék egy 5-10kgt izomban. Mi erre a leggyorsabb mód? Testsúly növelős fehérje jó lenne ehhez? Vagy kreatin. Előre is köszi

2022. márc. 9. 11:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%
Napozin.
2022. márc. 9. 11:54
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék Napozinhoz nyúlni.
2022. márc. 9. 11:58
 3/15 anonim ***** válasza:
44%
Hány centi magas vagy?
2022. márc. 9. 12:00
 4/15 anonim ***** válasza:
53%
Igen hány centi vagy?
2022. márc. 9. 12:01
 5/15 A kérdező kommentje:
175 :/
2022. márc. 9. 12:04
 6/15 anonim ***** válasza:
45%

"Testsúly növelős fehérje jó lenne ehhez? Vagy kreatin"

Egyik sem. Legyél kezdésként napi 500 kcal pluszban, és ha nem kezdesz hízni 1-2 hét alatt, akkor növeld.

2022. márc. 9. 12:34
 7/15 anonim ***** válasza:
45%

“Súlyomhoz képest izmos vagyok”

El kell hogy szomorítsalak nem vagy izmos. Ne keverd a szálkásságot az izmossággal.

Egy gyors BMI kalkuláció szerin konkrétan túlságosan sovány vagy.

Elég egyszerű hogy kit kell tenned, egyél úgy hogy legalább 700 kcal(mivel túl vékony vagy) pluszba legyél mellette pedig kondizz.

Kb cél az lenne h legalább havi 2kg vel nehezebb legyél, de nálad azt mondanám h minél több annál jobb

2022. márc. 9. 13:15
 8/15 anonim ***** válasza:
40%

Egyél annyit amennyit csak bírsz

Figyeld a kalóriákat érdekeljen a dolog nézd a termékek hátoldalát nagyon nem mindegy hogy mivel vagy tele..

Izomtömeghez nyilván edzened kell de az izom nem fog a semmiből megnőni a fehérje a másik fontos forrás az izomtömeg építéséhez

Túró,tej, banán,hús,zab, mogyoró(vaj),whey protein,tészták, majonéz csak hogy pár fontos mondhatni egészséges dolgot is mondjak

De a te esetedben a szar gyorskaja is mehet persze nem minden nap ott is komoly kalóriákat lehet bevinni mivel nem táplál

2022. márc. 9. 13:36
 9/15 anonim ***** válasza:
36%
Gyorsan sehogy. Akkor mindenki izmos lenne. 3 kg izomra szamolj fel evet. Az mar realis.es feherjedus egeszseges etkezessel es bitang jo edzestervvel
2022. márc. 9. 15:02
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
Meki pacal plusz danabol és meglesz a nyári “forma”. Konditeremben a tesók szívesen elmondják a részleteket, ők profik ebben.
2022. márc. 9. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!