Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan javíthatnék a hasamon?

Hogyan javíthatnék a hasamon?

Figyelt kérdés

3 hónapja edzek, szépen látom magamon a fejlődést, izmosodok, tudom növelni a súlyokat is. Viszont, próbálok bevinni elég kalóriát a fejlődéshez. Így viszont a hasam nem csökken, az nem javul, sőt inkább csak nől a hasam, miközbe azzal már régen se voltam megelégedve. Túl nagy, pedig nem vagyok elhízva. 195 centi 92 kg 23 éves férfi. Nyárra szeretnék egy kis formát, így viszont a hasam totálisan elrontja az összképet. Mit javasoltok? Kalóriadeficit az az izom növekedés hatására lenne.

A kajám kalóriáját nem tudom kiszámolni. Tanácsokat várok kinek mi vált be edzés melletti fogyásra?

Igazából valahogy aránytalan vagyok, vékony vagyok minden irányból, a hasam meg van mint egy 50 évesé.

2022. febr. 28. 18:34
 1/4 A kérdező kommentje:
Mielőtt valaki félreérti. Nem villantani akarok nyáron. Csupán egy kis zsírt leadni edzés mellett.
2022. febr. 28. 18:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Szépen 'kigyúrod magad'felgeszed az izmot amit szeretnél. És utána leszálkásítod magad deficittel. A kettő egyszerre nem megy
2022. febr. 28. 20:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Oké. Akkor majd jövő nyáron szálkásítunk. Idén nyárig nem lesz annyi izmom, hogy elkezdjek szálkásítani...

Köszi.

2022. márc. 1. 05:43
 4/4 anonim ***** válasza:
A rossz hír az, hogy naturalban nem működik az, amit a kettes ír. Szépen leszálkásítod magad deficittel és ugyanúgy lemegy az izom is. Ésszel egyél, ne zsírosodj be eszetlenül, ha tömegelsz
2022. márc. 3. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!