Pénz nélkül hogyan oldjam meg a táplálkozást?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves vagyok , 178cm és 76kg.
Az lenne a kérdésem , hogy hogyan lehetne megoldani a kajálást a legegyszerűbben kevés pénzel?
Középiskolába járok , a szüleim sem keresnek valami jól. Ösztöndíjjat kapok. Havi 8 ezer fortintot ami arra elég , hogy megvegyem a kondi bérletem. A szüleim nem szeretének csak miattam egészségesebben étkezni így azt eszem ami van itthon. Igazából tudjátok , hogy így nem annyira lehet fejlődni. Nem megfelelő makrók stb.. Viszont ez a sport a fejlődésről szól. Köszönöm az értelmes válaszokat! És bocsi a regényért.
2022. febr. 24. 15:54
11/16 anonim válasza:
Te is írod, hogy nincs választás, tehát nincs választás... Amit nem muszáj azt ne edd meg, cukor péksüti csoki üdítő és a többi transzzsíros mérget.
12/16 anonim válasza:
Cimbora úgy oldotta meg, hogy százasával vette a tojást termelőtől, és mindenhez bevert pár főtt tojást. Nyilván amikor megunta, akkor jó volt a csirkecomb is (érdekes, hogy nem csak melle van a szottyadt ipari tyúknak), meg csomószor felkockázott zöldségkölteményeket tolt köretnek, amikor már a rizs- és tojásherót első gyűrűi utolérték. Meg nem tom, mert csak a melóhelyi cukkolást láttam az étrendjéből, otthon nyilván árnyalhatta ezt még. :)
13/16 anonim válasza:
Véradással kereshetsz pénzt.és egyél sok tojást,ez olcsó és minden megban benne ami kell,szuperélelmiszer.
14/16 anonim válasza:
Menj el diákmunkázni. Vegyél ilyeneket hogy köles, kuszkusz, quinoa stb. Pár száz forintok ezek a kis zacskók, egész sok étkezést ki lehet belőlük hozni és nagyon jó a tápértékük. Ha pénz híján vagy akkor fehérjeforrásnak marad a tojás ás a csirkemell, annal nagyon nem olcsóbb semmi.
15/16 anonim válasza:
Mit esznek a többiek, ami annyira rossz? Ha nem tudjuk mi áll rendelkezésre, segíteni se tudun
16/16 anonim válasza:
közelben nincs street workout pálya?
megúsznád kondibérleti díjjal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!