Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés fehérjére koncentrált...

Edzés fehérjére koncentrált táplálkozás nélkül?

Figyelt kérdés

El szeretnék kezdeni edzeni,azonban az anyagi helyzetem miatt nem tudok minden nap csirkemellet és egyéb olyan ételeket fogyasztani,amiket ilyenkor szoktak. Ha heti 2-szer fogyasztok csirkét mondjuk,mellette tojást és egyéb fehérjedús ételt ami belefér a keretbe,akkor is hatásos lehet az edzés?

Fenékre,combra és hasra szeretnék.Vékony vagyok alapból,53 kg és 167 cm lány.

2020. jan. 17. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elkezdheted, nincs kobe vesve a szukseges feherjebevitel. Az ajanlott ertekek csak ajanlottak, kevesebbel is lehet edzeni meg fejlodni, foleg az elejen. Kesobb lehet hogy ez lesz ami bekorlatoz, de addig meg evek vannak, majd valtozik a helyzet.
2020. jan. 17. 13:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm szépen.
2020. jan. 17. 13:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Sokkal több étel tartalmaz fehérjét, mint amire alapvetően gondolni szoktak ilyenkor, plusz neked eleve jóval kevesebbbkell, mint egy férfinak.
2020. jan. 17. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, egyébként a testsúlyodhoz mérve például 3 tojás és 2,5 deci tej kb fedezi a napi szükségleted majdnem harmadát.
2020. jan. 17. 14:11
 5/6 thinktank ***** válasza:

egyetértek az előzőekkel. nem kell feltétlenül csirkemell, csak figyelj arra, hogy mindennap legyen valami fehérje az étrendedben.

egyébként hajrá! jó lenne, ha minél több lány edzene :)

2020. jan. 17. 14:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyél több hüvelyest, ezekben is viszonylag magas a növényi fehérje aránya.
2020. jan. 17. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!