Edzés fehérjére koncentrált táplálkozás nélkül?
Figyelt kérdés
El szeretnék kezdeni edzeni,azonban az anyagi helyzetem miatt nem tudok minden nap csirkemellet és egyéb olyan ételeket fogyasztani,amiket ilyenkor szoktak. Ha heti 2-szer fogyasztok csirkét mondjuk,mellette tojást és egyéb fehérjedús ételt ami belefér a keretbe,akkor is hatásos lehet az edzés?
Fenékre,combra és hasra szeretnék.Vékony vagyok alapból,53 kg és 167 cm lány.
2020. jan. 17. 13:24
1/6 anonim válasza:
Elkezdheted, nincs kobe vesve a szukseges feherjebevitel. Az ajanlott ertekek csak ajanlottak, kevesebbel is lehet edzeni meg fejlodni, foleg az elejen. Kesobb lehet hogy ez lesz ami bekorlatoz, de addig meg evek vannak, majd valtozik a helyzet.
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm szépen.
2020. jan. 17. 13:53
3/6 anonim válasza:
Sokkal több étel tartalmaz fehérjét, mint amire alapvetően gondolni szoktak ilyenkor, plusz neked eleve jóval kevesebbbkell, mint egy férfinak.
4/6 anonim válasza:
Előző vagyok, egyébként a testsúlyodhoz mérve például 3 tojás és 2,5 deci tej kb fedezi a napi szükségleted majdnem harmadát.
5/6 thinktank válasza:
egyetértek az előzőekkel. nem kell feltétlenül csirkemell, csak figyelj arra, hogy mindennap legyen valami fehérje az étrendedben.
egyébként hajrá! jó lenne, ha minél több lány edzene :)
6/6 anonim válasza:
Egyél több hüvelyest, ezekben is viszonylag magas a növényi fehérje aránya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!