Ti szoktatok egy hétre előre főzni?
Szoktatok, az angol helyeken "cooking in bulk" módon főzni? Azaz úgy, hogy csak egy napon főztök, és azt eszitek egy héten át.
Milyen kajáknál vált/nem vált be a dolog?
Milyen kaja, az aminél csinálod, és melyiknél volt olyan, hogy olyan rossz volt, hogy azt inkább nem fagyasztod le?
Rizst, bulgurt, ilyeneket 4-5napra előre néha, de már 3.nao vattát lehet köpni tőlük...
Leveseket szoktam nagy adagot, aztan tálakban kimerve lefagyasztva, minden este csak 1-1felmikrózva, van hogy egy húsleves kitart 1 hétig is.. töltöttképosztát is szoktam így.
A húsokat csakis frissen kontaktgrillen, vagy ha van kedvem, akkor kimegyek a kertbe, aztan valódi grillen, esetenként tárcsán.
Zöldségköreteket is csakis frissen párolva.
3 napra többynire, de mostanában csak 2 napra szoktam.
Pl.: Ezt a képet tegnap készítettem barátnőmnek, de ebben nincs benne a reggeli és tízórai plusz bármilyen tágkieg, szóval ennél jóval többet rakok össze és az 1.5 óra alatt szokott sikerülni.
Mosogatással együtt.
Ami szerintem egész jó idő.
SZERINTEM, ilyen fitenss kajákat nem lehet jóízűen megenni 2-3 naposan..
Inkább zsíros kajákat lehet elfogyasztani több naposan is, tésztaféléket.
Amúgy én is úgy vagyok a csirkével, másnaposan már alig bírom megenni :D
Nekem semmi bajom a 2-3 napos csirkével, se a párolt zöldséggel. Szóval én 3 napra előre szoktam főzni. A főzelékek és a levesek is jól bírják. Fene se fog meló, edzés, párkapcsolat és saját háztartás mellett naponta főzőcskézni. Pláne, hogy nekem személy szerint más hobbim is van a sport mellett. Jó'vanazúgy :D
Egyedül a grill zöldség az, ami számomra ehetetlen már 2 óra állás után is, így azt max hétvégén eszek, mert ezt leszámítva nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!