Pénz nélkül hogyan oldjam meg a táplálkozást?
Sziasztok! 16 éves vagyok , 178cm és 76kg.
Az lenne a kérdésem , hogy hogyan lehetne megoldani a kajálást a legegyszerűbben kevés pénzel?
Középiskolába járok , a szüleim sem keresnek valami jól. Ösztöndíjjat kapok. Havi 8 ezer fortintot ami arra elég , hogy megvegyem a kondi bérletem. A szüleim nem szeretének csak miattam egészségesebben étkezni így azt eszem ami van itthon. Igazából tudjátok , hogy így nem annyira lehet fejlődni. Nem megfelelő makrók stb.. Viszont ez a sport a fejlődésről szól. Köszönöm az értelmes válaszokat! És bocsi a regényért.
"A szüleim nem szeretének csak miattam egészségesebben étkezni"
Akkor étkezzen maguk miatt is. Ezt kellene velük megértetni,hogy jobb az egeszséges kaja,mint a szemét.
Sajna itt csak a papagály efekt működik.
És ja diákmunka. Legalábbis nyáron biztosan.
Mit kell mindent túlbonyolítani?
16 évesen a vajaskenyértől is fejlődsz, nemhogy mindenféle főtt kajától. Engedjétek már el ezt a makró, csirkerizs baromságot...
Egyél ami van és végezd el az edzésmunkát, ha majd megteheted úgy eszel ahogy szeretnél.
ami van, abból egyél a lehetőségeidhez mértne
pl ha pörkölt van nokdelivel és jégsaltáával, egyél több pörköltet a fehérje miatt, kevesebb nokedlit hogy ne egyél annyi gyorsan felszívódó szénhidrátot
a másik lehetőség hogy megtanuslz főzni és te főzöl a családra (én ezt csináltam)
Egyed ami van, nem bonyolult. Ha van valami hús tegyél el belőle későbbre is.
Az én szüleim is vettek valami ócska paradicsomos szószt mellé tésztát aztán jóétvágyat. Ebből még sajtos fajta stb. Krumplis tészta, leves meg ilyenek. Iskolába péksuti aztán csókolom. Konkrétan 0 fehérje vagy elhanyagolható amennyi ezekbe van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!