Hónapok óta egészségesen eszek, heti minimum 4 napot edzek, van hogy minden nap, kardió és erőnléti is de még mindig nem lapos a hasam, mitől lehet?
A sok Nők Lapja cikk miatt van.
KALÓRIADEFICIT. Ha ezt a szót ismerve és tartva nem diétázol le, akkor ehetsz te életed végéig "egészségesen" (jelentsen ez bármit is, én táplálkozási tanácsadó vagyok, mégsem tudom még a mai napig sem, hogy ez a terminus pontosan mit takar), edzhetsz te heti 5 napot is, nem lesz "lapos" a hasad. Csökkenteni kell a testzsírodat. Ennyi. Semmi atomfizika nincs benne, csak jó helyről kéne tájékozódni és akkor nem kéne feleslegesen és eredménytelenül szenvedni.
a lapos has a konyhában készül
ha nem adod le a zsírt ami rajta van, akkor nem lesz lapos
ha leadod akkor ennyi edzéstől valószínűleg a zsí alatt full kockás is
szóval tessék kalóriát számolni és deifcitben lenni. ennyi edzés mellett se lehet egész pizzákat betolni vacsorára. izom fejlődik, szív és érrednszernek jó a sport (pizza ekvésbé), de a zsír nem megy el ha nem eszel jól
A lapos has pontosan azon a 20on fog múlni. Ez ilyen.
(80 százalékban jól, 20 százalékban nem jól enni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!