Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó mell-bicepsz-tricepsz edzés?

Jó mell-bicepsz-tricepsz edzés?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el gyúrni. Nem azt jelenti hogy nem akarok pl. lábazni, de erre a 3 izomcsoportra keményen rá akarok gyúrni, nagy mellizmot és vastag karokat akarok, hogy buliban tudjak villogni a csajok előtt. Legalább őszinte vagyok, és megmondom. Szóval tudtuk valami jó mell-bicepsz-tricepsz edzést, amitől viszonylag gyorsabban nagy lesz?

2022. febr. 21. 07:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. febr. 21. 07:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Mi igen?
2022. febr. 21. 07:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Majd kitalálod pár év alatt, addig nem igen fogsz villogni bármilyen progit nyomsz. Csumi
2022. febr. 21. 07:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze

Progresszív edzés alapgyakorlatokat előnyben részesítve

Céljaidnak megfelelő mikro, makro, kcal

Regeneráció

Vagy úgy gondolod, hogy te majd esetleg máshogy működsz mint pár milliárd másik ember?

2022. febr. 21. 08:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Fekvenyomas ruddal, egykezessel, tolockodas, tarogatas. Bicepszre karhajlitas ruddal, egykezessel, kalapacs, scott. Trinyora homlokraengedes, csigas letolas. De kb 2-3 ev mire bitang lesz, ha vegig jol kajalsz meg edzel. Am nemart melle lab, hat meg vall se h kinezz vhogy
2022. febr. 21. 08:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi skacok a tippeket.
2022. febr. 21. 09:23
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Nekem két edzésem van, a mell-bicepsz-has nap és a tricepsz-hát-váll-has nap. Hétfő-szerda-péntek így járok.

Lábazás helyett én heti 1x járok bringázni 25km-ert.

Sok összetevős ez a fejlődés, kaja, genetika főleg, hogy neked mi lesz elég. Van aki szét edzi magát és nem lesz izmos, van akinél meg két gyakorlat után már látszódnak az izomrostok. Ezekre rá kell érezni, tapasztalni.

2022. febr. 21. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!