Mi volt a legnagyobb hiba amit elkövettél a
testépítésben és mi hozta el a nagy áttörést,
fejlődést?
Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 11:12
1/6 anonim válasza:
Koksz
2022. febr. 18. 11:18
2/6 anonim válasza:
Amikor azt hittem, hogy akkor leszek kigyúrt, ha minden nap szétbombázom a főbb izomcsoportjaimat, mellette pedig zabálom a csirkemellet és szlapálom a tejsavót. Aztán az áttörést az hozta, amikor emiatt a "no pain no gain" mentalitás miatt szétcsesztem a csuklóm és gyógytornászhoz kerültem. Akkor tudtam meg, hogy hűha, van ilyen, hogy anatómia, meg biológia, meg regeneráció, meg mobilizáció, meg ilyesmik. Aztán a gyógytornászom hatására elkezdtem beleásni magam a tanulmányok világába és újratervezni az edzésemet. Leváltottam a gépes-csigás gyúrogatást és erőemelő lettem. Ezután jöttem rá, hogy a táplálkozás is egy kicsit bonyolultabb dolog annál, mint hogy egy tányér helyett két tányér bablevest eszek, úgyhogy beleástam magam a dietetikába is. Szóval én abszolút a saját hibáimból tanultam, a gyógytornászom pedig elindított az új úton.
2022. febr. 18. 11:20
3/6 anonim válasza:
Regeneráció teljes hiánya: szinte semmi bemelegítés, semmi nyújtás, lószar alvás
Meg mellé minden bullshit, kezdőként ment orrba-szájba az osztott edzésterv, úgy gondoltuk a haverral hogy nekünk majd 1 hétig regenerálódik a jóformán nem is létező trinyónk, vagy hogy a 40 kg-os guggolást 1 hét kiheverni, már ha guggoltunk egyáltalán. Deadlift is kimaradt ,ellenben ment orrvérzésig mindenféle csigás bohóc gyakorlat.
Edzés után pedig megittuk a biotech usás fehérjét. Más napokon nem, úgy godnoltuk hogy azzal edzés után kell kényeztetni megfáradt izmainkat. Kaja meg kb csirke rizs volt
2022. febr. 18. 11:39
4/6 anonim válasza:
Kezdőként, hogy 2 órát hátaztam, azt hittel ettől lesz nagy hátam. Pedig nem.
2022. febr. 18. 20:44
5/6 anonim válasza:
Az h nem mentem egybol terembe hanem otthon szarakodtam. Csomo idot elpazaroltam.
2022. febr. 19. 13:22
6/6 anonim válasza:
1. Nem figyeltem oda a fehérjebevitelre, de még a szénhidrátom is kva alacsony volt, és csodálkoztam, hogy gyenge vagyok
2. Azt hittem heti 5 hasazástól lesz kockahasam
3. Nem edzettem bukásig/közel bukásig
4. Sok izolációs gyakorlat, kevés alap
5. Glutamin, BCAA... felesleges pénzkidobás
Ezek az első hónapok voltak, de szerencsére egy jó személyi edző kihúzott ezekből
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!