Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem baj hogy ennyiből áll egy...

Nem baj hogy ennyiből áll egy push edzésem ?

Figyelt kérdés

3x5 fekvenyomás

3x5 katonai nyomás

3x5-8 tricepsz letolás

A hét másik felében

3x8-12 szűknyomás

3x8-12 vállból nyomás kézivel

3x8-12 pozitív padon nyomás kézivel

3x12-15 oldalemelés

3x12-15 mell izoláció

3x10-12 tricepsz

Első napon inkább intenzitás a lényeg a másodikon pedig a volumen. Próbáltam az első napra berakni mellhez még egy nyomást, de túl sok volt és nem regenerálódtam kövi edzésre. Ugyanez vállnál csak ott oldalemelés volt. Még azt tudom megpróbálni, hogy az első napra egy gyengébb gyakorlat csak mellre és úgy.

Szerintetek ?

2022. febr. 17. 20:49
 1/4 hungarikum_202 válasza:
Attól függ, hogy mit akarsz elérni. Erőfejlesztés, izomnövelés vagy állóképesség fejlesztése? (természetesen karra) Az ismétlésszámtól függ.
2022. febr. 17. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ezekre a kérdésekre azért nem lehet pontos választ adni, mert full egyénre szabott, hogy működik-e. Én nem így edzek, én nem így programozok, de értem benne a logikát és el tudom képzelni, hogy nálad hatékony. Nálam nem lenne, de a szomszédnál már lehet, hogy igen, a te szomszédodnál pedig szintén nem. Ez ilyen. Indulj el ezen az úton és haladj rajta 3-4 hónapig. Ha van érdemi fejlődés, akkor jól programoztál, ha nincs, akkor rosszul.
2022. febr. 17. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Tehát ez egy mell-váll-tricepsz nap. Eszembe nem jutna így felosztani az edzést.
2022. febr. 17. 23:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Nembaj.. 🤔 En mindenre 4-5 sorozatot csinalok, de ha fejlodsz akkor jo
2022. febr. 19. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!