Ennyiből hogy lehet elérni a legnagyobb erő és izomtömeg növelést?
Tudom, hogy kicsi a terhelés, és hogy kevés, de mégis hogy csináljam hogy a maxot kihozzam ezekből a gyakorlatokból?
-Fekvőtámasz
-Invertált evezés
-Guggolás
Szerintem a fekvő egy nagyon jó,és összetett feladat,ha jól végzed.Tehát ha egy sima fekvőtámaszt nézünk akkor a karok a test mellett maradnak szűken,a könyökeid nem állnak kifele,teljesen le,és teljesen felnyomod magad,illetve a légzésre kell figyelni.
Itt van pár fekvő gyakorlat:
A másik kettő gyakorlathoz meg nem nagyon tudok hozzászólni.Illetve ha gondolod megcsinálhatod még ezt a fekvős kihívást
Ha nem tudnál angolul,akkor az a lényege,hogy amikor azt mondja,hogy up(fonetikusan ápp) akkor felnyomod magad,amikor azt mondja a dallam hogy down(dáun) akkor pedig leengeded magad.Elég rendesen megdolgoztatja a testet :D Ha esetleg megcsinálnád,írd le meddig jutottál,kîváncsi vagyok :D
Erőt,egészséget !
Tolodzkodas,huzodzkodas meg mehetne.Erdemes lenne venned ehhez eszközt
,mert talan a legjobb sajat testsulyos gyakorlatok,nem veletlen hasznaljak a kondisok előszeretettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!