Van egy húzódzkodó/tolódzkodó állványom, és két állíthó 30-30 kg-os egykezes súlyzóm! Ennyiből egy jó edzésterv összeállítható?
Figyelt kérdés
Heti 3x tudok edzeni.2022. jan. 19. 20:49
1/3 anonim válasza:
Igen,de ha valahonnét fű alatt beszerzel egy francia vagy sima rudat súlyokkal, paddal ami mondjuk dönthető is akkor mellette amid van azzal együtt szinte minden izmodnak megtudod elég jól adni az áldást...otthoni körülmények között is.
2/3 anonim válasza:
Már csak egy állítható fekpad hiányzik és egész jól letudsz edzeni minden izom csoportot.
Egyébként én is ezekkel az eszközökkel kezdetem itthon és jól fejlődtem egy darabig.
Amit még beszereztem egy súly tartó állvány (fekvenyomás/guggolás) és egy kombinált csigás hát lehúzó.
Ha valami kérdésed van szívesen segítek.
Annyival kiegészíteném az #1, hogy a francia rúd elhagyható ha kényelmes az egyenes rúd.
Na meg le kell gyűrni az egot és mehet a fekvenyomás az egykezessel is simán.
3/3 anonim válasza:
Kene meg egy allithato pad, egy guggolo alvany, meg egy rud sulyokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!