Van egy kis pocakom rendszeresen járok le gyúrni het 3x, amit most akarok felemelni heti 5 alkalomra, hasazással kezdem mindig, de a pocakom nem nagyon akar eltűnni. Futógépeznem is kellene mellette, hogy a zsírrétek alatt látható legyen a hasizom? Vagy csak többet kellene hasaznom?
Nézz utána a "kalóriadeficit" szónak. Ha ez megvan és nem vagy értelmi fogyatékos, akkor minden kérdésedre választ kapsz.
2022. febr. 8. 22:00
2/14 anonim válasza:
Kar- és lábdióznod is kellene.
2022. febr. 8. 22:03
3/14 A kérdező kommentje:
kar, mell, hát, váll minden megy kivéve a lábat
2022. febr. 8. 22:07
4/14 anonim válasza:
#kalóriadeficit
2022. febr. 8. 22:23
5/14 anonim válasza:
#skiplegday
2022. febr. 8. 23:00
6/14 anonim válasza:
A kalóriadeficit elmélet már rég megbukott. De ti csak számolgassatok...
2022. febr. 8. 23:46
7/14 anonim válasza:
🤣🤣🤣
Ez marha jó! Ez az évszázad poénja! Hol bukott meg? Jöhetnek a tanulmányok, szívesen elolvasom őket. Vagy csak trollkodsz? 😆
Ketogén/paleo diéta pörög?
2022. febr. 9. 06:03
8/14 anonim válasza:
A német és orosz munkatáborokban már rég bizonyítást nyert a kalóriadeficit-elmélet.
2022. febr. 9. 06:06
9/14 anonim válasza:
Mindis is nagyétvágyú voltam. Kb. 25 éves koromig bármikor bármennyit zabálhattam, igazi kalóriabombákat ettem meg, péntek, szombat este ment a hamburger, pizza, sör, és soha egy deka felesleg nem volt rajtam. Ma ennek a negyedétől is úgy néznék ki, mint egy disznó. De ennek a fodítottja, volt régen egy csajom, aki kifejezetten dundi volt. Az az igazi töltött galamb kategória. Le akart fogyni. Hiába nem evett, csak száraz csirkét napfénnyel meg valami falevéllel, időnként szédelgett az éhségtől, szegény kis leányzó nem bírt lefogyni. Szóval nem kell a kábítás a kalória deficitről, meg a ketogén, meg antigén féle divatos baromságokról.
2022. febr. 9. 07:02
10/14 anonim válasza:
Ez aztán a tudományos megfigyelés.
Amúgy igen, van ilyen, hogy anyagcsere, meg hormonháztartás, meg emésztés, meg anyagcsere, meg ilyenek. Ettől függetlenül a testzsír növekedés-csökkenés semmi máson nem múlik, mint a kalóriadeficiten vagy a kalóriatöbbleten. De szerintem semmi szükség alapvető tudományos tényekről (melyeket az elmúlt évtizedekben több ezer tanulmány és analízis támasztott alá) meggyőznöm egy random kommentelőt a gyakorikerdesek.hu-n.
Gondolom az oltásokban sem hiszel, mert azt is csak a háttérhatalom találta ki, hogy kicsesszen az emberiséggel. Meg gondolom a világot is a zsidók, az illuminátusok vagy a szabadkőművesek irányítják, igaz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!