Kardióznom is kellene?
Ha a pocakod nem akar eltűnni, akkor először a konyhában kéne rendet tenned.
Kalóriadeficit hülyeség vagy nem, ezen lehet vitatkozni, de a hájat nem gyakorlatokkal fogod eltüntetni, hanem rendes táplálkozással. Szánj egy kis pénzt táplálkozási tanácsadóra.
Neked a mániád ezek a tanulmányok. Annyi tanulmány van, mint égen a csillag. Persze arról már ritkábban esik szó, hogy kik csinálták ezeket a tanulmányokat, nekik mi a foglalkozásuk, végzettségük, és ami a legfontosabb, hogy mi az érdekeltségük. Arról is van kismillió tanulmány évtizedek óta, hogy a magas koleszterinszint káros, holott le van írva a régi orvosi tankönyvekben, hogy a koleszterinszint teljesen egyénfüggő, és gyakorlatilag nincs is ilyen, hogy magas meg alacsony. És jobban hiszek a saját tapasztalataimnak, mint XY rém tudományos "tanulmányának".
Válaszod második felén pedig jót mosolyogtam, igazán élénk a fantáziád.😆
Kutatóként az adott tanulmány hitelességének ellenőrzését azzal kezdem, hogy a study finanszírozási hátterét megvizsgálom, és ha az objektivitás hiányának gyanúja felmerül, akkor azt a tanulmányt kizárom. De köszönöm, hogy módszertani segítséget akarsz nekem nyújtani, professzor úr!
Régi orvosi tankönyvekre hivatkozol? Ráadádul úgy, hogy konkrétan meg se nevezed őket? Látszik, hogy nem sokat mozogsz a tudományos szférában. Már évtizedekkel ezelőtt is születtek kutatási anyagok, amik egyértelműen bizonyítják EMBEREKEN végzett kísérleti megfigyelések és intervenciós vizsgálatok alapján, hogy a magas koleszterinszint igenis számos egészségkárosító hatással bír mind az érrendszer, mind egyéb tényezőkre gondolva, de nyugodtan terjeszd tovább a Nők Lapjás baromságaidat. Aki elhiszi ezeket, annak úgyis kell. Nem nekem kell meggyőznöm téged. Én köszönöm szépen, elvagyok a megszerzett tudásanyagommal.
"Mindis is nagyétvágyú voltam. Kb. 25 éves koromig bármikor bármennyit zabálhattam, igazi kalóriabombákat ettem meg, péntek, szombat este ment a hamburger, pizza, sör, és soha egy deka felesleg nem volt rajtam."
És azt tudjuk, hogy mivel akkor az anyagcsere is gyorsabb, így nem voltál nagyon kalóriapluszban. ÉS azt se felejtsük el, hogy 25 éves kor környékén állandóan mentünk, soha nem ültünk egy helyben
"Hiába nem evett, csak száraz csirkét napfénnyel meg valami falevéllel, időnként szédelgett az éhségtől, szegény kis leányzó nem bírt lefogyni. "
Aham. Stikában esténként, mikor nullára esett a vércukra, tolta befelé a dobostortát. Jól átvert:)
Kérdező! Kalóriadeficit!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!